Sista för i år då:)

hej!!!
ja då ska jag försöka knopa ihop något för sista gången i år:)

idag har jag handlat lite mat tills imorgon då det som alla vet är nyårsafton :). Pizza blev middag gott var de.Passar på nu för sedan e de kört då e det hård träning som gäller.Men tillbax till nyår......
Har tänkt o bjuda på paj och har då kommit fram till följande tre som jag kommer o göra: Tacos paj,Ost o skink paj o sedan en Jätte go tomat o feta ost paj.Hoppas de kommer gilla dem :).Detta kommer serveras tillsammans med baugette och sallad o dressing o medtagen dricka:) Fast först så börjar vi med bålen :D som emelie kommer o stå för:) kommer bli smaskigt värre,sedan så avrundar vi ätandet med tre big pack chips påsar o lite dricka:) lr mycket de e upp till var o en men personligen tror jag de kommer bli en del :D. Jo och folk anmälde sig till festen för o komma nu lr två o sedan två som kommer om de hittade en som kunde köra:). Så vi blir lite folk ändå,ser fram emot kvällen kommer vara en salig blandning av folk som kommer:). Det gillar jag:)

Skönt att du håller med mig Cicci:) De känns skönt för då e de inte bara jag som reagerar på detta. Nu vet du ju vem den kära samordnaren e med.Idioter hela högen nästan.....lr helt o hållet.

sedan prata jag med min kusin vitamin o jag har bara en sak att säga:NÖTTER!!!!! Vill inte gå in allt för mycket men ja de kan ju de där med ställa till de om man säger som så. Ska även ner till henne nu i januari för hon råkar ju fylla 25 :D hihi nu börjar de bli skönt o fylla lite senare:D. Så den 14 januari drar jag till götet o partajar med kusin vitamin:) ser fam emot o komma ner o träffa henne o snacka o umgås lite gran:D.



Önskar nu alla ett riktigt gott nytt år!!!!! Så ses vi o hörs vi på året 2010:)

Detta önskar jag alla mina nära o kära......

May you keep yourself warm in the new year to come.

May you have a lot to smile for in the new year to come.

May you have a lot of laughs in the new year to come.

May you have a lot of fun in the new year to come.




handla :)

japp då ska jag bara hoppa in i duschen o sedan ska vi in till maxi o handla lite mat:)

kram på er alla

nyår:D

Ser verkligen fram emot o fira nyår kommer bli kannon bra:D kram på er

fenomen

hej på er

Nu var de snart nyår då. Åren går så jäkla fort hinner med riktigt. Man fyller alltså 25.Huu man börjar bli gammal känner jag. Men hey man har fortf många år kvar o leva(förhoppningsvis). Tänkte skriva en samanfattning av året men de får bli senare i veckan i stället.Orkar inte me de nu.

Vad har hänt idag då???? Jo vart i motala precis som igår men igår var jag magnus o emelie i motala o handla lite smått o gott:) Bilen var knöl full med grejer:P Åkte lillebrors lilla citroeng:). Men vi kom hem me de vi skulle.En del grejer till nyår o så champagne:D. Svensk Jordgubbschampagne så jag hoppas den smakar gott:). Idag vart de maxi o öb o lite till affärer med styvfar.Köpte musfällor för de har kommit in en i under slasken här hos mamma.Blä:(. De e säkert samma som hållt mig vaken om nätterena med sitt frenetiska kraffsande. Sedan ringde en samordnare o undrade var mitt läkarintyg e.Svara henne att de undrar jag med.Men att då jag inte har intyg så e de ju bara komma o jobba du har en k1 på nyårsafton.De sa jag att de går inte o då sa hon att ja men varför inte? jo för att jag inte släppt kryckorna helt än kan inte köra bil o att jag fortf har ortrosen på mig.Då blev hon nästan sur o sa de att men då får du ta o tjata på dem.Jag sa då vad tror du jag gör ringt två gånger sedan de gick ut ( den 19 gick de ut). Sedan att de bara vart trassel med detta under alla mina sjukskrivningar o ja sa ja de e jätte trist, men att jag kan inte göra mer än att ringa o påminna om att jag måste ha ett sjukintyg.Suck,så alltså tror dom jag går hemma bara för att de e lugnt o skönt lr vad??? Idioter........nu kommer jag resten av dagen inte göra ett dugg.Somna halv fem fem i morse kunde inte sova o sedan väckt vid halv tio.....


Jo nu ska jag komma till de rubriken syftar på. För ca två månader sedan så skickade jag ut en inbjudan om nyårsfest. Ordnat lokal o att vi skulle äta lite o ha de trevligt. Till saken hör att folk ofta säger att de inget händer och att de skulle vara kul o hitta på något.Så jag föreslog detta med o hyra scoutgården o folk var på.Annars skulle jag ju inte skickat ut en inbjudan överhuvudtaget. Skickade alltså ut 37 inbjudningar. Skulle vilja ha svar i mitten av december för o kunna fixa till mat o lokal o så då. Men sedan kom den ena efter den andra o sa att de inte kunde komma lr visste inte så de skulle höra av sig.Jag javisst de går bra men säg till så fort ni vet.Sedan ska jag inte skälla på de som måste jobba det e inte erat fel pengar måste man ha för som sagt räkningarna kommer oavsett vad. Men nu tillbx till er andra då som alltså en del fortfarande i dagens läge inte har svarat.Lr få nej efter nej att vi inte kommer.Hur tacksammt tror ni de e att försöka ordna något och man får TRE svar om att vi kommer??? nu står jag med en scoutgård som rymmer kanske 30 40 personer o vi kommer tio st???? Dessa tio e tack vare lillebror som bjudit in sina vänner o de tre som tackat ja då. Så hur kommer sig detta fenomen att folk pratar o ja de låter bra o sedan e det nästan ingen som nappar då de väl arangeras något?? Fruktansvärt otacksamt så jag kommer aldrig ens försöka i framtiden att ordna något.För jag vill inte stå så besviken och ensam en gång till. Aldrig.

detta var allt för mig idag............


ps Vi kommer ha askul vi som kommer så bara synd om er andra ds


Julhelgen:)

hej hopp tänkte skriva lite om min julhelg:)

JULAFTON:
Började med att vi sov till typ tio:) .Riktigt skönt måste jag erkänna.Sedan blev de en smörgås bara till frukost.Efter frukosten börjde vi greja med all mat o så så de skulle vara klart o bara ta fram. Sedan så åt vi lite brunch vid två gott gott:). Kl tre var de självklart kalle o de såg vi på i myskläder:P. Härligt:D. Efter kalle gjorde i oss iordning o duschade o gjorde oss snygga. Vid fem kom magnus o emelie. Vid sex tiden kom annika mats o marie o lille fyrbenta vännen thea:). VAr så fin med rött band om halsen:). Vi åt o de var mycket gott seda tog vi oss varsin drink o satte oss för o vänta på tomten som snart kom. Fick massa roligt:). Bland annat en soda streamer,en essense med persiko smak,en ishink,en köksvåg,ett halsband,en tröja sedan lite tvål o dylikt ( av ett märke jag älskar) ja de var väl det jag fick.Resten av kvällen så spela vi spel o umgicks:). Jag emelie o magnus vann i TP:D De tre yngsta tog dem:D.

JULDAGEN
Så gjorde vi ingenting alls bara låg o läste o sov :D

ANNANDAGEN
Va gjorde vi då?? Ingenting då heller om jag minns rätt.Låg o läste.Har läst ut alla Harry potter med nu:). Väntat slut med:)

Ja de var väl julhelgen.Idg söndag så har jag haft trist.Men följde med o gick en sväng på stan.Inte mycke folk tack o lov:).
Nu ikväll blir de tacos o lite spel:)

bye bye

ps snart åker ställningen av!!!!!!!!!!!!!!!!!! ds


JULAFTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GOD JUL på er alla:)
Hoppas alla får en riktigt mysigjul tillsammans med nära o kära:)
Själv sitter jag nu o bara myser av den tända o fina julgranen brevid mig och att vi
för en gångs skull får en vit jul:) Minns någon då vi hade det sist??? Jag minns inte de
nämligen. Så idag ska jag bara njuta :)
Så god jul till er alla o hoppas tomten kommer med något fint :)

Kramar från mig


JUL!!!!!!!!!!!!!


4 advent idag:)

När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!


Sista julklappen klar:D

Jippi!!!!! Då var man klar med alla julklappar idag då:D Bara mammas o lasses men den ska lillebror ordna har han lovat så den behöver jag inte tänka på:) Härligt härligt:D

Hittade mitt jäkla ris jag letat efter med så jag kan göra mitt goda choklad godis jag tänkt:D lovley:D

Vad ska ja skriva mer?? JO de har ju snöat en del o de ligger kvar o ska bli kallt o kanske mer snö till helgen:D Alltså de kan komma att bli en vit jul:D Underbart :D älskar snö!!!!!!!


puss o kram på er alla

JULGODIS!!!

Japp här görs de godis i löpande band:) Chokladkola har jag gjort o de gick kannon bra:D förutom att det fastna lite men de löste vi ( jag o mamma) o till nästa gång ska jag använda ett annat sorts papper:). Men de smaka jätte gott.O de var första gången jag gjorde de så:P. Sedan gjorde jag ett kokosgodis med en kokos smet o sedan doppa man de i choklad o de gick hem de med kan jag säga:). Men reflekterat över en sak då jag kollat runt lite o de e att de VÄLDIGT onyttigt godis detta med julgodis.Bara massa sirap socker o grädde de e nog i de flesta av alla recept.Men va fan de e ju JUL gott folk :).

Men nu ska vi vänta lite med resten tills Emelie kommer hem o då ska de bakas lite till:) Kanske knäck kanske lite mer choklad grejs ja vi får se:D.

Imorgon ska ja bara ner o vaxa ögonbrynen o bli lite snygg till jul o nyår. Ska ju klippa mig dagen innan julafton med så man blir riktigt snygger :D

puss o kram


recepten finns på www.recepten.se finns massor med roligt där:). Vanliga recep finns med inte bara julgodis:) Men de märker ni när ni går in:)

Visdomständer:(

hej på er

Har vart hos tandläkaren idag.Usch till o börja med kan de inte sätta små vadd bitar på de där grejerna de stoppar i mun för o ta rötgnre med?? De gör ont. Och fem bilder skulle ha ha den jäkeln med. Fast måste erkänna att de var lite kul o se hur de såg ut sedan då han visade. Den på vänster sidan låg helt galet. Den växte precis lodrät motde ndra tänderna o den högra inte fullt så illa men kunde tävla med lutande tornet i pisa :P. Så han tyckte jag skulle operera bort båda två......aj var min första tanke.Sedan sa han en till två veckor hemma o sjukskriven :(. Men vi får se hur de blir med de.


Sedan var jag hos sjukgymnasten och nu idag o imorgon kör jag med upplåst 50 grader hela tiden o 70 i träning o lördag kör vi på 60 upplåst o 80 i träning:). Och att jag blir av med den till nyår.Men finns ju alltid ett men.....o det är att jag måste ha den några dagar efter nyår om jag ska röra mig mycket. Men nyår kommer jag inte ha den vilket som :).

Gjort annars idag då?? Jo köpt en julklapp :D Bara en kvar:D

Nu ska jag sova en stund.....e så jäkla trött.....


kram på er alla


22.00

Litet tillägg på de jag skrev förut jag har fått fyra övningar jag ska göra med:). Som gör att man kanske kan få tillbax figuren lite snabbare ( lr ett visst område i alla fall) men som försst o främst stärker knät. De andra e bara pluss men bra pluss tycker jag:D.

Over and out


Onsdag och 9 december

hej på er alla glada

Då är de ytterligare några dagar närmare julafton då. Nätan alla julklappar klara har två kvar bara faktiskt:).Skönt e det:). Men ingen snö:( Jag vill ha snö snö snö!!!

Tränar på med mitt knä med:). Låst upp till 40 grader med o tränar till 60 grader hehe men de vet inte sjukgymnasten om hehe:) Men de e ju bara 10 grader hit eller dit så tycker inte de gör så mycket faktiskt:).Ska dit imorgon så får vi se vad han säger :).

dagarna går ganska segt men ändå fort kan inte förklara de där riktigt.......


kram på er

Senaste nytt i tomte skogen:)

hej på er alla små glada tomtar:)

Då har de visst gått en vecka till då....skönt att de går så fort som de gör nu.
Var hos läkaren i onsdags o han babbla på en massa om hur de gjort uner oprationen.Hmm lyssna halv vägs sedan var jag helt borta i vad han sa.Men de jag vet att han sa var att han aldrig gjort denna op innan utan att detta v ar en ny metod för han och att den ursprungligen kommer från tyskland just denna metod de gjort. O att de var viktigt att de inte var för hårt spännt o inte heller för löst.Men han sa att de såg bra ut:).Allt jag bryr mig om o att de fungerar sedan då jag börar röra på mig igen:).

Igår så var jag hos sjukgymnasten o där vart de oxå lite prat men allt såg bra ut.Har den nu upplåst i 30 grader hela tiden o ska träna upp till 50 grader fram tills torsdag då jag ska dit igen. Har lite träningsvärk ska jag erkänna men men de e nyttigt bara:).

Idag har jag vart hos tandläkaren.Usch,men gick ganska smidigt ändå måste jag säga.Inga hål:D. Lite tandsten bara men de sa hon var naturligt att de blev lite.Men sedan tyckte hon att en tandläkare skulle få kolla på mina visdomständer.För de växte lustigt lr vad de var hon sa.Så de ska jag in o kolla på torsdag igen.Se om de skulle göra nåot eller låta bli.Usch vill inte dit men men lika bra att de kollar upp de ordentligt.

Händer resten av dagen då?? Jo jag ska läsa lite tror jag o ikväll får jag o lasse besök från storstaden.Så de blir nog lite kort spel o go mat:) Lördag som de ser ut blir de go mat o bio ihop med cicci:) LUftslottet som sprängdes ska vi se,hoppas den e bra nu bara:) Men de tror jag den kommer o vara:)

Var o fika en snabbis hos Jonna igår med Jennie agerade färdtjänst:P Vi satt o prata o skvallra lite:) Alltid roligt:).Lite tokig kisse har hon med:).

min vecka de här då:) nu ska jag ta o läsa lite


puss o kram

RSS 2.0