ambulans färd

hej på er alla:)

Ska börja med o skriva att mitt sällskaps djur i väggen dog samma dag jag flyttade hem.Stackars lilla musen. R.I.P den lilla musen i väggen. VAr mitt lilla sällskap under tiden jag bodde hemma hos mor o styvfar.


Sedan så var vi på fest hos Micke i fredags och hade jätte kul. Prata med folk o rack lite.Sedan skulle vi till HArrys. Haha de kunde ju vi glömma.Åldersgräns 35!!!!!! Jaha var bara och vända ingen. Fick me oss en pommes tallrik i alla fall. Vände om till micke igen. Där så satt vi och prata ett tag o sedan skulle jag gå från köket till vardagsrummet.Japp o halkar så illa att jag vrider till knät och faller. De enda jag minns e att de gör så jäkla ont.Kan inte röra knät. Och folk som undrar vad jag pysslar med varför jag bara sitter där. Men så kommer Stehr o hjälper mig till halv sittande läge i alla fall.Tårarna bara rinner.Det gör ont och jag e livrädd att något ska ha gått sönder. Men både Stehr o Schill försöker och prata med mig och de får ur mig att de måste ringa ambulans. Försöker ringa men det tar lite tid för dem o komma fram men till slut kommer de fram. Under tiden kommer även Cicci o Johanna fram o kramar om o undrar hur det går. Försöker hitta mina grejer så jag får med mig allt. Ambulans personalen kommer o de sätter grej i armen ( kommer inte på vad de heter för tillfället) och jag får morfin. Då har de flesta förståt att de e allvarligt att jag inte bara skojjar med dem. Cicci o Johanna går i förväg upp till sjukhuset. Minns oxå en tjej o vit tröja o mörka byxor som e orolig. Önskar mig lycka till. Skojjar lite med personalen o så.Att jag skickat in en massa men första gången jag åker själv. Och att tårarna kommer mest för att jag e så rädd att de ska ha hänt något.

På akuten så tar sköterskerna hand om mig o de visar in Cicci o Johanna. Få världens kram:D Underbara tjejer. Läkaren kommer och är lite halv spydig. Pratar om att jag inte ska gråta o så. Fan lätt för han o säga. Han udersöker de lilla han kan efterssom jag inte kan röra benet utan att de gör ont.....lite nonchalant läkare. Men han ordinerar röntgen på lördagen. Sedan får jag en tablett o blir hem skickad. Hem till mamma efterssom jag inte kan gå. Sover inte sådär kannon på natten där kan jag säga.

Lördagen så åker vi in vid tio halv elva.Och jag mår pyton. Fy fan så illa jag mådde. Men väl på röntgen så tar de alla möjliga bilder. Sdan e det kört sedan kommer illamåendet igen o jag spyr på vägen ner till akuten.Får förklaringen där av en sköteska att de antagligen e tradolanet jag mår piss kasst av.Där vi skull få se bilderna. Läkaren kommer in o berättar om röntgen bilderna. Att de inte kan se något på dem. Och förklarar lite för mig. Att jag antagligen fått en ordentlig smäll bara.Att de blivit som ett blå märke i knät. Att det inte är någon fara.Han käner även på knät o så. Känns bra att inget hänt med knät. Benet är ju lindat med så lindar om de o sedan får jag åka hem. Lr hem till mamma. Hehe ja o mamma får inget veta förens vi e på väg hem vad som hänt. Hon var ute fredagen o sov hos min styv syster marie. Jo läkaren ordnade med att jag ska få komma på återbesök i motala på ortopeden där om ca en vecka. Just för att se så allt läker på som det ska.

KOmmer ut från sjukhuset så har jag några sms lr tre o de e personer som e oroliga för hur det gått för mig.Att de tänker på mig. Så snälla underbara vänner jag har. Skickar även till två personer o säger hur de gått. De är
 lättade att allt gick bra men att de varoroliga som bara den. Fått mycket stöd av folk o det värmer jätte mycket faktiskt. Vad skulle man göra utan sina älskade vänner??? några ska ta åt sig mer än andra o ni vet vilka ni är...puss o kram till er
 
Men så läget e just nu att jag ligger med benet i högläge för de e svullet. Det gör ont.Kan inte stödja på benet. Så lär bo hemma hos mamma ett tag igen. Ligger i sängen nu o funderar på o ta o duscha. Lova visst o börja med maten o sedan göra en rabarberpaj med. Men ligger kvar här ett tag till känner jag.För de gör lite små ont.........


tack o hej för mig


Sura vistelse:)

Hej på er:)

Helgen har gått fort som vanligt:). Har varit uppe i Sura hos min kusin o firat henne efterssom hon fyllt 25 :). Sedan så fyllde mamma i fredags med så vi firade henne med:) Gillade sina presenter:). Drack lite o åt smörgåstårta. Lördagen så åkte vi in till västerås o kolla.Mamma hittade lite kläder o en väska:). Jag fynda två väskor o en tunika, köpte även lite smink :).Vi åt ute o sedan åkte vi hem o fixa i ordning allt inför kvällen:).

Kvällen bjöd på många skratt o trevligheter:). Åt o drack o skojja,träffade en del folk jag inte sett på många år.Var kul o träffa dem:).Tog kusin kort o ja haha de kommer bli roliga o se:P. Kommer lägga upp lite kort så ni får se:).

Söndagen var lugn.Åkte hem o så lämnade vi av emelie i hallsberg med.Hon skulle ju tillbax till Karlstad o plugga. Så nu sitter jag o skriver här.Har packat upp alla grejer. Kollat på lite kort med som jag tog där uppe:). Hihi roligt.

Nu ska jag bara laga lite kvällsmat o sedan blir det o se Johan falk nerbäddad i soffan:)

Tack o hej leverpastej:)

Imorgon börjar ett litet projekt med se hur de kommer o gå:)




All den goda maten:) Köttfärsen o de heta räkorna stod på spisen:)



Mamma Magnus Emelie Johanna ( Tinas syster) Igor ( tinas mammas kille)



Från höger: Mamma Johan ( kusin) Eva ( Johnnys fru) Julia ( kusin) Johnny ( morbror)



Översta kortet
Från vänster:Lasse, Sirpa ( Tina o Johannas mamma)

Nedersta: Min kär kusin alias födelsedagsbarnet:)


Nu kommer de lite bilder på min tre fynd:)



Fin fin tunika 100 kr på gina tricot ( tror jag)



Fin röd väska 100 kr i en liten butik:)



Andra väskan i samma butik o samma pris som den andra:)


Så nu ska jag göra kvällsmat:D












all makt åt tengil:)

hej på er=)


Så nu har jag slagit mig ner i godan ro och har nu tänkt o skriva lite om helgen o veckan:)
Torsdags så åkte jag ner till göteborg till min kära Kusin efterssom hon fyllde år. Kvällen var lugn satt mest o prata o planera fredagen.Gjorde kladdisar med.Fredagen så hade min kusin sina sista lektioner.Så jag o tjejen hon bor med åkte in till skolan hon undervisat på och så var jag med o kollade hur hon undervisade:).Var riktigt kul. Trots att jag får kalla kårar av bara tanken på plugg. Vid två körde vi igång med handlingen inför kvällen o inför lördagen.Vart sjukt trött i fötterna efter allt springande.Så de var tur en god vän Micke kunde köra runt oss. O hjälpa oss bära upp allt till lägenheten. På kvällen så kom två vänner till till kusin min o vi åt lite gott o drack gott:). Sedan gick vi till the dubliner en irländsk pub.Där satt vi o prata ett tag tills en del av oss var tvugna o gå hem. Kvar blev jag min kusin o en tjej som mötte upp oss innan. Små prata o så tills de stängde vid tre. Då åkte vi hem.Jag o kusin min gick o pratade om allt möjligt mest killar o vänner.Och upptäckte att vi e ganska lika på många sätt. Då vi kom hem så sov alla men vi skulle göra rostade mackor:D. Hehe gott var de:D Somna runt halv fem fem :P.
Lördagen så stack två av tjejerna till stan o handla.Min kusins samanboende åkte o gjorde fystester inför lr på grund av att hon spelar rugby.Så ja o Tina ( kusin) satte igång o plocka undan allt o städade o grejade. Tinas samanboende kom hem hon som gjort fys testerna kom hem o vi fortsatte greja :). Tills mycket var kalrt då lade vi oss o vila en stund.Då tjejerna kom från stan var de bara o gå upp. Då satte vi igång med den sista av maten som skulle ordnas till.De bjöds på tacos o heta räkor ( den var god men utan räkor då för min del). Och sedan problemen som uppstår då man e fem tjejer som ska göra sig iordning men de gick:). Allt folk kom o man satt o prata o drack o skratta om vart annat.Tina höll tal o vi sjöng för henne:).För de var ju hennes födelsedags fest. Vid elva drog vi in till stan.Hamna på efterkälken efterssom jag haltar lite. Men en tjej höll mig sällskap o vi pratade länge innan vi gick in. Blev Dubliner även denna kväll men denna gången blev de övervåningen som hade både bar o live band o dansgolv. Åhh vilken kväll dansade o drack lite till.Blev bjudn :P.Hehe e nog första gången på hur länge som helst.Men kan gärna bli de igen:D. Killen var söt o skulle be om " sista dansen" men han kom inte igen :/. Lite synd men men så e det. Vi fesztade vidare ändå tills de stängde fem då blev det kebab som jag inte åt utan Johanna åt istället:P. Men hon behövde de som hade kört så hårt å fystestet. Vi var nog isäng straxt efter sju på morgonen:P Haha precis som de ska vara:D.

Söndagen gick i lugnets tecken bädda ner oss o hade de gott. Två av tjejerna åkte hem. Har bjudit in dem till vadstena i augusti då jag fyller år. Åt rester o såg film. Var i säng vid ett.

Måndagen upp tidigt efterssom min buss gick 8. Men allt gick inte som de skulle o jag missa min buss. Men tack vare den snälla manen på swebuss kontoret ordande han så jag åkte med en buss 10.20 istället för 12.10. Den första bussen skulle egentligen inte gå in i ödeshög men de ordna han att den gjorde:). Men jag o tina fick lite kvalitets tid:D Var riktigt trevligt :D. Men allt vart ju försenat o jag hade ju sjukgymnsatik kl två.Kan säga att jag var där vid halv tre:/. Men vi pratade lite o bestämmde att jag skulle ha kontakt med en annan av sjukgymnasterna där under hans semester. Fortsätta med mina övningar tills jag träffat den andre då.
När vi kom hem så åt vi o sedan slockna jag i soffan då lillebror åkte o träna o de andra på möte. Sedan låg ja o kolla på tv tills mamma o styvfar kom hem, vi prata lite sedan gck de andra o lade sig.

Tisdag ja då gick mitt flyttlast hem igen.Kändes lite sorgligt men oxå skönt att nu få komma hem o veta att de inte blir något mer avbrott med oprationer o skit. Sedan så har mamma levt rövare angående mitt sjukintyg, som jag fortf inte fått:/. Anmält läkaren o pratat med chefer o ja allmänt levt fan så nu ska jag väl få sjukintyget.

Onsdag idag alltså så ringde styvfar vid tio o kom då över o vi började montera min tv möbel:D. Höll på till tolv då han skulle in o skjuta o jag ner o träna o lämna ett papper till arbetsgivaren. De tyckte de var för jäkligt att jag inget intyg fått. Sedan åkte jag hem igen o jag plockade upp tvätt o fortsatte montera. Vid halv fem åkte vi hem o åt. Och efteråt så åkte jag o bror o styvfar o fortsatte o montera. Skulle upp på väggen nu o vi behövde ha extra hjälp. Efter lite trassel så fick vi upp det o ja de bidde kannon:D. Vid halv åtta var allt klart o jag kunde börja plocka i grejer:). Och så fint de blir:). Jag har oxå storstädat hela lägenheten nästan kliniskt rent nu. Och så fint e så himmla nöjd med allt :). Känns så bra:) Ska lägga upp bilder så ni får se hur de blev :)

Imorgon så ska jag besikta bilen o slänga skräp annars har jag inget alls bestämmt o det känns skönt. Jo mamma ska komma o kolla på hur de blev men inte annars). Lite orolig för att bilen inte ska gå igenom.....men de får morgondagen visa......kl 15 gäller det......

Nu ska jag fortsätta mysa o bara njuta av att de nästan e klart:)

kramar








helgen= grymt rolig

men om den får ni höra imogon lr så då jag orkar skriva ner allt:) men som rubriken säger suverän helg:D kramar

götet idag då:D

Japp dagen började bra:( med skalle värk:( så jag var uppe en liten stund tog tabletter o gick o la mig igen.....men har fortf inte gått över:( skt e det med det....har dock packat klart men har inget roligt alls o ha på mig konstaterade jag:( vikt den tvätt jag tvätta igår med har jag gjort:). Hade tänkt gå ner o träna men det blev inte så pga skallevärken då:( så n har jag bara o äta lite o duscha så e jag klar för avfärd till busse till götet:D

Gjorde min första bil tur med igår till linköping bidde de o köpte min tv möbel :) kommer bli görsa fint....den fanns inte inne på morgonen så jag lasse o bosse åkte till mjölby o mantorp o kolla istället.O då vi kom hem fanns den här tv möbeln då o då bestämmde jag att jag skulle åka dit:). Var o gosa med fem ursöta labbe valpar emd igår:) kunde lätt tagit med mig en hem alltså:D ohh så söta:) 

nu ska jag nog sätta lite fart tror jag:)

kramar på er

Vikt = återkommande ämne

Japp som rubriken säger tänker jag prata om vikt. Och ja nu e de inte en dag försent o ta tag i den.Igen. Ja tjat bjäbb bjäbb. Jag har sagt de förut men nu måste de ske något. Jag har mina mål som jag tänker och nå denna gång inte bara fundera på. Och drömma om. Fins ingen återvändo nu.Tar jag inte tag i de nu så går de åt fanders.De vet jag med all säkerhet. Så jag har ju med mitt mål med att cykla halvvättern i sommar 15 mil e det. Så de innebär att jag måste träna ganska så ordentligt.
Träningen e inget problem de e maten o tiderna jag äter o hur mycket jag äter som e problemet ( tror jag). Så jag vet inte hur jag ska göra riktigt.För jag gillar inte sallad.Jag gillar pasta o ris o sås o potatis. På något sätt måste jag lösa detta så förslag e bra:) Tar emot alla.Som kan få mig att ändra mina matvanor.

Tror ni jag kommer fixa att komma till min målvikt??? det är alltså ca 8-9 kg som jag enligt bmi ska gå ner för o ligga där man ska ligga så att säga enligt de som vet.Så hey de e vad jag tänker sikta på........



Måndag igen då:)

hej på er alla glada:)

Fick en liten knackning om att länken jag lade ut var kapputt:) Men som sagt de e bara en liten aptit retare:P. Har ju nu bestämmt mig för att dra till thailand i januari nästa år:) Och de e två hittils som har nappat:D. Hoppas på fler som nappar:). Så nu finns de inget annat i skallen än att jag ska klara o spara till de med:D O planering med hotell o så med:) Kommer bli as kul o skönt, få vila upp sig lite:).

Sedan har jag fort inte fått mitt sjukintyg:(. Känns så himmla trist att de inte funkar som de borde funka. Ka bli tvungen o anmäla läkaren:(. Inte haft något sedan den 19 december. Ja de kan ju alla räkna ut att de inte e speciellt bra:/. Arbetsgivaren vill ha de o sedan Försäkringskassan.För annars blir jag utan pengar o de känner jag inte för direkt kan jag ju erkänna. Var hos sjukgymnasten idag med o fick nya övningar.Ska dit på måndag igen. Och han skulle även maila min läkare o se till att jag snart får mitt sjukintyg.Kanske hjälper vi får se.

Varit sjukt jäkla trött idag med så jag låg o sov en stund då jag kom från sjukgymnasten:) Skönt som attans o e nu piggare:). På onsdag kommer jag åka o kela med små söta valpar:D Hihi de ska bli mysigt:).Och även åka o inhandla min tv möbel på ikea:D. så gå och plocka in grejer o då de snyggt o mysigt:) efter bror o styvfar monterat det:D! På torsdag drar ju jag till göteborg o kommer vara där över hela helgen:). Fira min kära kusin som visst fyller år:).


Fick ju min fin fina tv med förra veckan:D Kannon nöjd med den:D

Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Sitter o väntar på att mamma o lillebror ska sluta jobba så vi kan äta något.Börjar bli riktigt hungrig . Blir o äta matlådor ur frysen o de blir chili corn carne för in del. Men är ganska så uttråkad så vill hitta på något nu.


kramar på er

ps vill ni med till thailand så spara 20 tusen.......räcker till resa o till grejer där nere:) ds



Nån som ska med???:D

Någon som följer med??:D kramar

http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=f11ffc5453034568bbec42dbf79fd405


Love it:D
sola bada snorkla äta go mat o bara njuta :D

kram


en bra en dålig sak

börjar med den bra grejen o de e att min tv kom idag:D ska hem o montera den imorgon:) kanske llite nya gardiner i köket med:)

de dåliga ja jag känner att jag sväller o sväller o sväller...........måste försöka ta mig ner o träna någon dag....lite armar o mage kan jag ju köra i alla fall....bättre än inget alls.....

kvällen har vart i familjens närhet haft de trevligt ätit god mat o ja bara umgåtts:)

kramar

året som gått då....

januari

ja jag var ju sjukskriven då efter anda operationen.....trassel med alla papper o skit....mådde inte speciellt bra.....ortrosen var till salu ihop med kryckorna....

februari

ja fortfarande sjukskriven med, träffa en person som jag umgick med väldigt mycket.Hade de trevligt o roligt ihop. Vi åkte till hans mamma o styvfar.Allt gick jätte bra.Körde mycket sjukgymnastik med:).

mars

Började jobba igen o det kändes ganska så skönt.Komma igång ordentligt med allt.Jobb träning o allt:).Sedan tyckte ju den personen jag träffade o de var allvarligt med att han inte var redo att de gått för fort.Tack o hej sade jag.

april

Lillebror fyllde visst 20 år som firades med en fest på magget o vi som ar där hade riktigt kul:). Gjorde tavlor som vi gav honom.Tror att han gillade dem:). Hände mer i april?? Jo FÄRESTAD tog visst Sm-guld!!! underbart:). Åkte på kryssning med. Så jäkla kul. Och ja jag blev kär.I en vad jag trodde underbar person.....jag tränade hur mycket som helst:)

maj
Målade ballkongen o de blev så fint så:).Riktigt nöjd med det:).Sedan de bästa av allt:D Jag tattuerade mig igen. Underbart som attan:D Men nej de gjorde inte skönt.Gjorde riktigt ont i vissa lägen.Killen jag träffade var jag uppe o hälsa på:)

juni
Jag jobbade en hel del o blev otroligt sviken.Krossad rättare sagt.Tyckte så mycket om honom.Sjukt mycket.Men han slutade helt höra av sig.....såg på vätternrundan med mamma:).Åt gott o satt o pratade o drack medans de andra cyklade där nedanför. Midsommar firade jag om jag minns rätt uppe hos Ciccis släkts sommarstuga på Ljusterö:). Snor kallt var det men väldigt trevligt:).

juli
SEMESTER:D underbart:) blev jätte varmt o skönt under min semester.Som jag tillbringade mestadels i vadstena. Grillade o satt på olika fina uteserveringar i stan.Mys pys var det verkligen:). Myntade oxå uttrycket no more nuts:D.Nötter står för alla killar som ja beter sig som riktiga nötter!! Var upp vid norra vättern med ett par dagar med cicci o hennes syster med familj.Var riktigt mysigt o varmt:D.Var 20-24 grader i vattnet:) Så himmla skönt.Vi var ute o paddla kanot o spelade kort o hade de lugnt o skönt:).Blev mindre alkolist med hehe men de hör väl nästan sommaren till:). Var även en sväng hos kusin min ( har för mig de var då) hehe jaja sak samma hade jätte kul i alla fall:)

augusti
Ja jag fylld 24.Som firades med kalas för släkt o vänner.Lite party.Gick ner till Källarn o hade de trevligt:). Sedan så vankas de ju operation med.

september
Ja gick o väntade på operations tid som aldrig kom......

oktober
Japp jennie gumman fyllde år.Jag var på kryssning med mamma gratis;D. Var riktigt trevligt ha mor o dotter tid:).Sedan så blev jag fast anställd!!!! Ja tror de eller ej:). Så nu e jag anställd på 83% :). Och den 23 okt opererades jag för tredje gången.Mindre kul men nu ska de väl bli bra.Hade halloween fest med som var riktigt roligt trots mitt gips:).Alla var så fina:).Lasse opererades oxå i sitt höger knä.

November
Ja jag gick ju med gips o hoppar på kryckor.Gult fint gips hade jag.Gud va skönt de var o bli av med de.Men fick ju ortrosen istället.Rakt ben i sex veckor.Trassel med allt.Blev inte sjukskriven av de stollarna på jobbet.Så blev massa trassel med att jag inte fick pengar o så som jag skulle.SKit blev de av allt i alla fall.Skyldig vadstena kommun nästan en hel månadslön. Idioter.

december
Julklapps stök till max.Man gjorde knäck ( eller lillebror hehe han var något irriterat rörde o rörde ) gjorde kola o vi gjorde fudge vilket inte vart så lyckad men men nångång ska vara den första:). Lussekatter o andra lussebullar. Riktigt myspys var bara lasse som inte var med. Chokladris gjorde jag med.Letade efter de där vårgårda riset o hitta de till slut:). Köpte julklappar. Och jag planerade inför tv o tv möbel köp. Mycket om eller men så bestämmde jag mig för en 42lh3000.Med mycket råd från Eric o lite råd från Pontus. Julen firades hemma med hela släkten. De var här på kvällen denna gången:).Spelade spel o hade de riktigt trevligt:). Nyår firades hemma hos mig efter en massa trassel med att jag hyrde scout gården o så.NI kan läsa om de i tidigare inlägg. Orkar inte dra hela historien igen. Men de slutade med att jag johanna magnus emelie ida o anton firade nyår.Johanna hade gjort gele shots som var lite starkare än de ska vara:P Haha vi drack bål med som emeile hade gjort riktigt mummsig var den:). Spelade spel med:) Åt paj ( då joina eric o mk oss). Hade de trevligt pratade o sköt raketer o drack champagne:D. Jordgubbs champagne:). Ja de var väl mitt år:)

Så jag hoppas på att detta nya år kommer att bli bra på alla sätt o vis. Kärlek o jobb o resor :) Ska försöka jobba med de korten sagt mig under åren.Att jag ska lita på mig själv.Tro på mig.Tro att jag kan. Att jag inte ska göra saker jag själv inte vill. att jag ska lita på min intuition att den oftast stämmer. Så med dessa inriktningar börjar jag detta nya år. Vad jag vill den ska inehålla är kärlek,jobb,vänner,familjen min, resor och annat skojigt:). Inga tråkigheter hoppas jag på.Men kommer de så kommer de inte mycket att göra något åt.

puss o kram på er alla mina härliga vänner



RSS 2.0