Ny operation

hej =)

Nu har jag då vart inne och blivit opererad igen.Nu är det mitt vänstra knä som fått sig en omgång.Nr 4 i ordningen o nr 2 på vänstra då. Har gått riktigt bra faktiskt.Mått lite illa och haft lite ont men bara jag håller mig lugn så kan man härda ut det:). Har ju bara gått en vecka. Har sluppit gips denna gången vilket jag är sjukt tacksam för och kommer oxå att slippa ortrosen. Vilket är ytterligare ett stort glädje moment. Ha nu idag o kvällen igår gjort ganska så ont men de har vi nog o tacka att jag håller på och ska flytta med så vi ( mamma och lasse) var i min lägenhet igår o grejade några timmar.Jag gjorde inte så mycket tyckte jag men de tyckte knät för satan vad de gjorde ont sedan.

Men vi fick väldigt mycket gjort faktiskt.Sängen är nedmonterad alla kartonger flyttade och staplade och allt nerpackat i kartonger.Allt utom mitt skafferi.Men vi ska dit igen någon dag och ta det sista så de bara är för stackars lillebror o min systers sambo o bära. Men tror jag har arit relativt snäll och inte packat allt för tungt i alla fall. Men har ju med det i källaren en 40 kartonger o bära plus möbler. Så kommer bli jobbigt ändå tror jag för dem. Se om man kanske kan hitta en eller två st till. Kan nog underlätta.

Som sagt ska ju nu flytta från min lilla lägenhet som jag bott i nu 4 år i.Haft en jäkla massa skoj i den och har många minnen i o från. Hur de såg ut då jag flyttade in,kaos o ganska slittet. Fick den så fint renoverad av vår konstiga vaktmästare.Och den vart så fin. Trivs jätte bra med själva lägenheten men sedan är det omständigheter runt omkring som gör att jag väljer och flytta. Och sedan är det ju skönt och äga sitt boende med.Vilket jag kommer att göra nu:). Har ju då som sagt köpt mig lägenhet :P. Känns lite konstigt men tror det kommer bli bra.Få en ny start nu efter operation och nystart rent allmänt.Bara släppa mycket gammalt. Lägenheten jag har köpt är oxå en tvåa typ 200 m från nuvarande lägenheten.Den är lite mindre än den jag har nu men de märker man inte av så mycket.Bara sovrummet lite grand o köket. Är tre kvadrat som skiljer.

Mamma har planer och har redan möblerat lägenheten.Vilket jag med i princip har gjort så vi får väl se hur det blir i slutänden. Blir nog en bra kompromiss :). Har oxå kollat på grejer till lägenheten.Behöver ett nytt köksbord o stolar o sedan utdragslådor som ska bli skafferi.Vill ha duschdörrar ( sådana dära fina i glas som man kan fälla in om man vill) och så vill jag ha en kombinerad tvätt o torktummlare :). Snacka om smidigt att ha i en lägenhet.För man har ju inte så jätte mycket plat o torka annars. Köpte ju en görsa fin tavla på favvon med nere i thailan:D. Kommer göra sig görsa bra i mitt sovrum.Köpte ju oxå ett överkast som jag hoppas kommer att passa bra.Annars vet jag inte vad jag ska göra.

Lasse har pratat med den som sköter om parkeringen med så förhoppningsvis får jag en plats.Precis utanför porten om jag har tur :).

Idag har jag ringt sjukgymnasten med så ska in imorgon och börja se vad jag kan träna med redan nu lite gran.Ska oxå till vc och lägga om förbandet från Op.Ska bli kul o se. Misstänker dock en lättare infektion.Men de får vi se imorgon.

Ska nu ordna till med lite papper som ska in i pärmen och sedan lite annat som ska in i min nya pärm.Som lasse fixat så snyggt =).

puss o kram på er


RSS 2.0