Jag har nu blivit moster=)

Hej på er alla glada=)

Ja livet går framåt o träningen står för tillfället still ( en jäkla förkylning som aldrig släpper).Så hoppas den släpper nu så man kan börja träna igen. Riktigt trist o inte få gå ned o köra.
Det har varit jul med :D Och jag var ledig hihi görsa skönt =) Fick massa fina saker, nya kastruller en kokbok från Toscana,en värme filt ( underbart varm o go), nya koppar till min servis :). Så jag e nöjd:) . Godis gjorde jag med o de var väldigt uppskattat.Sedan all go mat med mumma så gott de var.Men e nästan godast dagen efter:)

Har ju oxå blivit moster för andra gången i mitt liv:) Till en jätte söt liten flicka som min styvsyster fick nu den 27 dec :) På tänkt namn är Ella. Så stort grattis till dem alla=)

Försöker oxå komma på vad som händer i nyåret. Men inget bestämmt än så länge.Cicci stackarn får jobba:/ MEn e ju bra betalt så e väl enda trösten.

Kärleken ja den går väl men ja inte på räls direkt men ja de får gå.

Har plockat lite här hemma nu o ska nu slå in en retur till ellos o sedan duscha sedan jobba. Bara idag o imorgon kvar sedan ledig.

näe om jag ska sätta lite fart nu kanske.....

kramar om

ps ska skriva lite om året som gått med runt nyår nu =) ds

klumpedums

ja i alla bemärkelser...kommer inte i klänningen jag hade då morbror fyllde 50 och klänningen jag fick upsydd i thailand e nästan liten den med:( inte speciellt roligt.....pissigt känns det som....kan man inte bara få krypa ned under täcket o sedan få stanna där???


väldigt lockande.........


kram

suck........

Ja så känner jag just nu......inte motiverad alls, vill inget göra överhuvudtaget......ligga på soffan o bara se dåliga tv program........ska nog bara sitta hemma nästa helg inte gå utanför dörren.

så ni vet vilket humör jag e på just nu.......


Har snart vart singel i tre år med....tiden går o ensamnare blir man....de jag saknar mest är någon och hålla om bli hållen om, någon som tycker om bara mig. Många säger att det är konstigt att jag är singel fortfarande. Men det är inte alls konstigt......gillar man inte sig själv så kan man ju inte begära att någon annan ska göra det heller.......

sammandrag

Jag är trött
Jag jobbar för mycket
Jag har ont i halsen
Jag är snorig
Jag går på pencilin
Jag jobbar 6 dagar denna vecka
Jag får aldrig något svar på FB ( från en viss person)
Jag fryser ( bara 17.6 grader då jag skulle hem från jobbet)
Jag hatar o skrapa rutor
Jag har ställt upp o bytt pass på jobbet för vi ingen personal har vilket resulterar i att jag inte är hel ledig en enda dag denna vecka. För den dagen jag e ledig jo då har jag utbildning 3,5 timmar på fm :/

Jag har snart fått klart min tattuering
Jag har snart alla jul saker på plats


Nu ska jag sova så jag orkar jobbdag fyra imorgon bara tre kvar sedan......

RSS 2.0