Längesedan

hej på er alla:)

Var ett tag sedan jag skrev något här inne såg jag.Så tänkte skriva några rader:)

Med sjukgymnastiken o knät går det kannonbra. Känner inget alls faktiskt:)
Är där ungefär tredagar i veckan o kör.Ska nu se till o börja köra på gymmet med lika
många gånger som jag har sjukgymnastik.Nu ska trivselkilona bort.Puts väck ska de
vara innan sommaren.

Sedan så har min lillebror tattuerat sig.O det kommer bli riktigt snyggt då det e klart:)

Har grejat massor i lägenheten men tycker inte det händer speciellt mycket men men
så är läget......kommer ju bli bra:)

Näe nu ska jag fortsätta med mitt pysslande:)

Kramar på er

Lite tänk värda ord

Lite tänk värda saker

De 10 budorden

1. Du skall tro att Du är något.

2. Du skall tro att Du är lika god som alla andra, och alla andra är lika goda som Du.

3. Du skall tro att Du är lika klok som andra, ibland klokare.

4. Du skall veta att Du är lika bra som andra. Om Du vet att Du gör ditt bästa kan Du uppskatta dem som är bättre.

5. Ibland vet Du mer än andra.

6. Du är inte förmer än andra, men Du är lika enastående som alla andra.

7. Du duger till mycket.

8. Skratta åt Dig själv och Din värld, det gör Dig fri.

9. Du skall tro att många bryr sig om Dig.

10. Du skall tro att Du kan lära andra en hel del och lära av dem.

11. Varför? För att Du är någon, en som behövs!

Varför tror man inte på sig själv? För tror man inte ens på sig själv så tror jag inte någon annan tror på en heller. Ska nu försöka tro mer på mig själv.

Han såg henne
Och tänkte
En ros
Han såg sig
Och tänkte
En kaktus
Han tittade ner
Hon såg honom
Och tänkte
Ett lejon
Hon såg sig
Och tänkte
En mus
Hon började läsa
Pubreklamen

Så här har går nog tankarna hos många.Jag vet att jag har tänkt så många gånger vissa gånger har jag fått reda på vad den andra tänkte o blev glatt överaskad. Men även denna lilla dikt har med o göra att man måste tro på sig själv att man är något. Så nu vänner så ska vi tro på att vi kan allt vi vill. Kanske inte på första försöket inte heller 100 men kanske 105 gången.

Kramar om er alla


söndag

hej på er alla

Jaha jag var på fest i motala igår:) Var tänkt att vi skulle gå ut men det blev inte så. Hade det jätte kul, lyssna på musik snacka mycket.Åt mc donkan mat:) Träffade Joel Igge o någon mer.De skulle till Harrys o slå runt.Hörde idag att de hade vart kul. Men de slog nog inte våran kväll:P .

Det var kul o umgås med folk som man inte umgåtts med förut.Nya bekantskaper:) Kommer nog bli mer fester tillsammans med dem skulle jag chansa på:)

Idag så sov jag tills kl var en tolv...riktigt skönt var det.Seg idag men mår annars bra.Hungrig börjar jag bli med men de e en timme kvar nu så sedan blir det wooken med Jennie o Johan.Efter wooken ska jag göra ett besök i godisbutiken brevid:)

Gahhhhh så hungrig jag e.........................


kramar

alla hjärtans dag

hej på er:)

Sovit första natten i lägenheten på kanske två månader:) Mycket skönt!!
Sin egna goa säng:) Har nu på morgonen oxå bäddat rent o monterat sängbord o så lite prydnads
saker.Sedan gjorde jag oxå i ordning på sladd härvan jag har i en sovrumshörnet.Blev sådär men får gå så länge:).Börjar bli riktigt mysigt här nu.Bara små grejer kvar.Förutom tv möbel o tv då men de får ju vänta lite.De andra kan jag ju greja med ändå=)

Idag då så ska jag nu lägga en ansiktsmask o måla naglarna, ta en lång skön dusch:) Efter duschen ta o klä sig lite snygt inför kvällen.Som startar hos mamma med god mat o sedan fortsätter inne i Motala med Jennie o kvällen avslutas nog på Brygget:)

Så tror jag min dag blir:)

Ha nu en trevlig Alla hjärtans dag det kommer jag ha:)

Kramar om er alla

ps jag undrar hur många som egentligen orkar läsa detta dravel ds

Hemma igen:)

Hej

Då var man hem flyttad igen då:)
Mamma o lasse hjälpte mig o bära upp alla saker som jag hade med mig.Mamma hjälpte mig med gardiner.Nya i köket o halvt nya i vardagsrummet:) Jätte fint blev det:) Lasse hjälpte mig o flytta lite saker.O så fixade han tvn åt mig med:) Har en gammal tv nu då min e på lagning. Se om den går o laga.

Tack så jätte mycket ni där hemma för allt denna gången:) O all hjälp jag har fått:)

Nu ska jag bara mysa i soffan o sedan krypa ner i in goa säng o sova:)

kramar om er


Sjuk lr allergi

Hej på er alla:)

Ett litet tag sedan jag skrev nu.Har inte riktigt orkat med:/
Vi e ju hundvakt nu som sagt var.Åt en söt men busig liten dam:) O jag har
antagligen stora problem med allergin eller så har jag blivit ordentligt dålig:( Näsan e halv täppt halsen
e öm som bara fan rent ut sagt.Tjock o svullen.

Sedan så har jag nu riktiga planer på o flytta hem.Så på fredag drar jag hem till mitt ställe igen. Plocka o få iordning på
grejerna igen.

Har även under dessa dagar varit o fikat med Jennie o Jonna.O så har jag varit o handlat lite saker inför flytten.Egentligen bara mat:) Måste ju leva på något:P

Ska nu se om jag fixar o sova annars drar jag på en film o kollar på:)

kram kram

Saker jag vill o behöver ha:)

Så där nu ska jag göra en liten lista på saker jag vill ha för tillfället:)

En ny tv då min gammla har gått sönder.Ska laga kankse om det e värt det men ändå.
En fin kombinerad bok o tv hyla,finns på Ikea.Skita snygg:)
Lite tavlor till lägenheten
Mitt kredit lån avbetalat o borta
Lite nya vår kläder
En ny telefon då den gammla börjar bli just det gammal alltså:)
Pengar till en resa

Lite saker sådär som jag kommer på.Kommer nog mer saker allt efterssom:)

kramar


helgen som gått då:)

Hello:)

Ska vi börja med lördag då vad som hände:)
Upp skapligt o åt frukost o duschade efter det så åkte vi ( jag mamma o lasse) in till linköping
o skäggetorp:) Kollade lite där inne efter kläder o så.Men mamma mådde inte så jätte bra så vi åkte hem
efter kanske en timme lr så. Gjorde lite mat då vi kom hem.Sedan vid halv sex så kom Annelie o Johan o hämtade mig.Skulle in till Motala o parta lite hos Rydiz. VAr kul o komma ut o träffa lite folk:). Satt o snackade med både Danne o Igge ganska mycke. Mest snack om tattueringar,men det gör inte mig ett dugg:). Under kvällen kom en av killarna på att han ville höra Greas o sagt o gjort hittade ett par låtar o det blev allsång ett tag:P Efter det så följdes de åt med både Spice girls o Backstreetboys:) Kul o höra lite gammla goa låtar:)

vid elva så fick de för sig( som alltid) att gå till harrys men jag sade då att då måste jag hem.Har kryckan o sedan så har jag inga pengar till det överhuvudtaget. Men de lovade o betala både inträde o något o dricka där inne.O de gjorde de.Så jag var på Harrys med krycka:P.Folk tittade ganska så bra:P. Fanns en del kännt folk som jag mötte o snackade med.SÅ jag hade de riktigt kul:).Kändes trist o inte kunna dansa bara:/.Men de var as gött o komma ut lite:). Magnus o emelie hämtade mig var hemma runt två.

Söndag så var det upp vid strax efter nio.Då var jag inte speciellt pigg kan jag säga:P Men men så e det.Så Cicci kom o hämtade mig vid tio tiden o så bar det av till linköping.Sarah var med oxå Ciccis lillasyster. Vi gick inne på Ikea o kollade.Cicci skulle ha lite smått o gått.Ska göra om i sovrummet så hon behövde lite nya sådana grejer.KOmmer bli jätte fint:). Sedan stod vi nog i en 20 min o pratade om vilka ljus hon skulle ha i öppna spisen:) O till slut bestämmde vi oss för en kombination som kommer bli jätte bra=) tror jag:). Jag köpte lite ljus med som ska vara som prydnad i sovrums o vardagsrumms fönster:) Jo höll ju på o glömma det viktigaste.Hihi. Cicci köpte en tavla.......100*140 en stor tavla alltså:P. Vi höll på o trixa en bra stund innan vi fick in den men in gick den:D.Stackars sarah fick sitta halvt bakom tavlan i baksätett o min stol var så långt fram den kunde.VArt lite tajt men hon fick ju hem tavlan o de var ju det som var meningen:)

DÅ jag kom hem vi två igen så väntade vi lite besök av Annika O mats o MArie.De skulle komma på midag här.Blev god köttfärslimpa o sås o potatis till....det var riktigt gott:) Blev äppelpaj till efterrätt o de var mumma så gott:D Då de hade åkt så såg vi på lite film o lade mig sedan tidigt var så himmla trött:)

Nu ligger jag i sängen med en liten sötnos:) En liten vovve på två år ungefär:) Riktigt litet charmtroll e det:) Ska vara lite hundvakt under dagen.Trots att de e mamma o lasse som e hundvakt då.Men de har lite för sig så jag ska vara hemma med lilla Thea som hon heter:)

Puss o kram

hello....fredag 7/2

Hej på er alla:)

Jag ska bara göra en kort uppföljning på mitt tidigare inlägg om löner o bonusar.Vad mötte mig tror ni då jag
tar o läser aftonbladet( på nätet) jo de har som första artikel en lista över personer som tjäna 45000 om dagen.Ja just det inte i månaden som annars kunde varit ganska rimligt. Nej om dagen. Man kan inte göra av med så mycket pengar.Det går bara inte.Man kan aldrig i livet vara värd en sådan lön.Det finns bara inte.

Så till min dag idag.
Gick upp redan halv tio idag:D Ahh duktig jag är:) Åt frukost o gjorde mig iordning sedan
åkte jag o lasse in till motala o jag hade ett snabbt prat med min sjuk gymnast ( tar o skriver mer senare om vad som sades) sedan åkte vi till maxi o willys o handlade:).Hittade lite smått o gott.Åkte hem o då var mamma hemma så vi bestämmde oss för en tur till mjölby.Alla tre:). Vi fikade o sedan gick vi till dressman o lasse tittade på lite kläder o hittade i alla fall lite kallingar o ett par bad shorts:) Sedan gick vi till nordiska.Hittade mig ett par fina gardiner till köket o sedan ska jag greja lite med de jag har i vardagsrummet:) Lasse var lite mså trött på mig o mamma då vi inte kunde bestämma oss om vilka vi skulle ha.Tyckte synd om dig då. Då vi var klara så åkte vi hem o gjorde mat.

Då vi väntade på att maten skulle bli klar så spelade vi lite kort:) Magnus o emelie kom med så vi bytte från gin rymmu till sjuan:) Gick sådär om jag minns rätt:/ Aja trevligt o umgås lite.Satt sedan efter maten o pratade en stund innan vi började plocka av. Då vi plockat av så försvann magnus o emelie upp o sedan såg man inte de nå mer.Kl var då sju lr så.....lite trist att de alltid försvinner upp så......

Men vi andra slog oss ner framför tvn o såg på lets dance o sedan på Miss secret agent 2:) Hon e så rolig i de där filmerna:P Då de var slut så gick mamma o lade sig o ja o lasse tittade klart på la ink. Sedan gick vi o lade oss med.
Men jag kände att jag behövde skriva lite här inne innan jag kröp ner för o sova.)

Och den näst sista punkten för idag är vad sjukgymnasten sade. Jag ska fortsätta köra mina övningar jag har tills början av nästa vecka då ska vi höras av o jag ska äntligen få börja köra inne hos sjukgymnasten.Alltså lite mer riktig träning.Längtar tills dess:D. Hoppar även runt utan krycka hemma men har en krycka då jag e ute för det e halt o så vidare. Är så skönt att det äntligen händer något nu.Att det går framåt:)

Sista men kanske inte minsta punkten.Snart alla hjärtans dag.Exakt en vecka kvar. Men sedan är man ju själv. Kommer inte få något blomma kommer inte få något litet paket från någon man älskar. Känns på något sätt jobbigare i år än förra året. Vet inte varför det bara känns som det. Så jag undrar vad ska man göra för o underlätta denna dag?? Några tips?? De är välkommna:) Man blir bombarderad med mail o reklam o all möjligt om att de e alla hjärtansdag.Jag behöver inte bli påmind om detta faktum, jag vet att det e det redan. Men detta är även en glädjens dag, de mamma o lasses bröllopsdag:).Inte en aning om hur länge men de vet ju de:P. Så jag kommer o glädjas för deras skull:)

Nehe ska sova nu:) Men vi hörs en annan dag....

kramar

Löner o bonusar

hej

Jag har nu funderat ett tag på det här med alla våra löner. Och mitt funderande blev
mer intensivt idag.Då jag hörde någon vd prata i tv.Hans företag hade nu i år tvungen o säga upp
en hel del folk för det var förändringar o ekonomiska trubbel i företaget.Men hur i helvete kan han då
försvara att han förra året tog ut en lön lr bonus,inte riktigt säker på vad de var.Men på 20 miljoner kronor??!!!!
Kan någon förklara detta för mig??? Och han e ju inte den enda vdn lr politikern som har denna astronomiska summa
varje år i lön.Lr som avgångsvederlag lr bonus. Tycker de att de är värda detta??

Denna summa kommer vi vanliga arbetare aldrig upp i förutom om vi vinner det. Hur många sliter inte o släpar hela sitt liv inom kanske vården industrin.Kanske ensamstående mamma med två barn med hushåll o ingen som kan hjälpa till.Kämpar för att vardagen ska gå ihop.Kanske köpa sonen lr dottern de de vill ha i julklapp. Sätta mat på bordet. Enkla saker bara för att få vardagen att funka.Sjukskrivna som f-kassan med mera inte tror på.De är inte sjuka. Trots att de kanske har två tre läkare som konstaterar att de är det. Har många exempel på det. O sedan då politiker går ut o säger ja de förstår verkligen hur svårt folk har det.Pyttsan de behöver fan inte sälja huset pga att f-kassan inte gjort sitt jäkla jobb. Sedan då vi ska gå i pension.Vad har man o leva på då?? Ja en sak e ju säker man har ju inte de där miljonerna som vissa vdar o ministrar med mera får o leva på.Nej de har inte mer än att de precis klarar sig.O har då slitit i hela sitt liv.Dessa högsta höns har kankse suttit en två år o får ett avgångsvederlag på säg 20 milj.Ska vi ha det så här???

De som sitter med dessa skyhöga löner o bonusar förstår inte jag hur de kan leva med sig själva.Jag tror att de flesta som sitter med dessa löner o de som uttalar sig i media inte har en JÄKLA aning om hur svårt det är o vara vanlig svenson idagens samhälle. Blir så jäkla sur då de går ut o försöker vara sympatiska med de som har det svårt.Fan heller de kommer aldrig förstå hur det är o ha ett heltids jobb slita o jobba o precis få ihop det .Bara att få gå till tandläkaren är en lyx som snart många av oss inte har råd till.Då de bli gammla kanske måste avstå från hemtjänst lr en rullator för det har enkelt inte de pengarna till det.Ja alla hjälpmedel komme nu o framåt kosta pengar.

Vad jag försöker få fram med detta är att ska vi acceptera detta??? Lr ska vi ta o sätta fart o se till att detta samhälle inte går helt åt helvete???

Mina två samveten


Ny tattuering


helloj:) 3/2 2009

hej

Jaha då har man gjort sin tredje tattuering då. En text på sidan blev det:).
LAgt ut den på bildagboken men tänkte att jag lägger ut en bild här med:)
Den som jag ville visa den för mest  är den som inte skrivit någon kommentar
trots att jag sett att personen varit inne. Det gör mig nervös,kanske inte tycker om
den......

JAg lägger som sagt var ut en bild på den, men bilden gör den inte rättvis tycker jag
ser lite vint ut men de e den inte i verkligheten.Lägger även ut en bild på mina tidigare två:)

Imorgon vet jag inte vad som händer.

Kramar

hej på er 2/2

hej


var ett litet tag sedan jag skrev något vettigt här inne:)
Så jag ska försöka med det idag:P Se hur det går.

Hade sist jag skrev inte sovit så bra o tyvärr pga det fick jag ställa in en trevlig tur till linköping .Det
 var doras födelsedags fest som jag så gärna hade velat åka till men kroppen protesterade:(
Mådde skit den dagen......somna dock hyffsat tidigt sedan kl var tre tror jag:)

Idag överaskade jag mamma med hihi:D med vad ja då får ni vänta o se:)

kramar

RSS 2.0