semester :D

Och jag njutr av o inte göra ett skapandes dugg sola då jag kan o sova så länge jag vill dricka alkohol när jag vill :D Men idag e jag seg:/ fel o vara på en lördag då folk e lediga.Men så är det e sjukt seg. Blev inte jätte mycket igår så kan inte bero på det, kan hålla på o bli sjuk för kännt i kroppen att jag e trött o seg o täppt :( Eller en blandning idag. Så vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. E ju sugen på o dra in till motala, men de ska köra ganska så hårt idag så de visste inte ens om de skulle ut. Men de e det lr sitta hemma o äta godis o se på film som gäller.

Så vad tycker ni man ska göra??

kram kram

6 timmar kvar

tills jag har semester gott folk :D

Idag vart de ingen träning efterssom de e min lediga dag från träningen:) Städat o diskat o tvättat istället:) Blev renbäddat i sängen med vilket kommer kännas så skönt ikväll o lägga sig ny duschad i renbäddad säng :D. Ska fira in smestern med en cider lr två med....så nu e de bara som sagt några timmar kvar. På semestern kommer jag göra minsta möjliga :D Sola o träna o slappa:D En tur till tyskland med om jag får någon med mig :)

puss o kram

snarrrrttttt

har jag semester gött fölk :D längtar som fan efter de kan jag medela er alla :D vad jag ska göra???
precis de jag vill o inget annat:D men har två dagar jobb kvar.........

mitt kylskåp e görsa fint med ska ni veta=)

kram kram

bränt fläsk

ja de kan man säga idag.I alla fall på vissa delar där e jag kräfta.Men vet ju att de har lagt sig tills imorgon:). Sedan har kylskåpet kommit med. Jag har oxå lyft ner de gammla på golvet. Vilket jag får sota för idag aj fan, min rygg e helt förstörd. Så träningen idag fick lida för de. Så ont i ryggen. Men körde ben i alla fall men ingen kondition träning idag. Ikväll blir det nostalgin med cicci o johanna:) O en mjukglass ska jag allt ha med strössel :)

Jo har ju hittat mina två halv syskon på fb med:) Charlotte o Patrick :)

Ska bara försöka ta mig ur soffan :)

kram kram

fan jag vet så väl

men ändå gör jag inget åt det.......skylld dig själv säger jag till mig själv....

ont :/

ja jag drog ju ut en visdomstand i fredags o trodde att de här går ju kannon. Men idag fick jag hämta ut medicinen hhan skrev ut. För helvete så ont de får göra...har tagit nu ikväll med men de hjälper sådär....så jag tror de blir jobbigt o somna ikväll:/  baraq sju arbets pass kvar sedan e de semester:)

Fjuk=)

Japp var där i går :D O de var underbart 18 19 grader i vattnet o en 25 30 på land :D Tankarna bara flög iväg inga bekymmer i världen hade man. Så tack joel att jag fick hänga med ut:) Träffa annelie johan helene o martin o anna o sedan annelies bror med:). Behövde komma ut o slippa tänka en stund. VAr som en ny människa då jag kom hem.

Idag har jag beställt nytt kylskåp med o var redan på väg då jag kollade nu :D Underbart längtar till det :D

puss o kram

sola o bada

japp de e vad som gäller denna helgen :) igår vart de grillning hos cicci med sofia hlena o daniel men ha stack till jobbet vid halv åtta. Har en känsla att han gärna hade sluppit de. Vi åt o drack o mådde bra :) Var öltältet o efter de vart de källarn en stund. Idag blir de solning o sedan kanske grillning o lite drickbart ikväll :) Ne nu drar jag mig neråt o badar ett antal timmar :)

puss o kram

RSS 2.0