suck då

ja typiskt e det :( kunde väl lagt konfirmationen en annan helg. Inte en helg man har storhelgs ob så man missar 16 timmars storhelg :( känns sådär lagom surt. Sedan då min andra kusin inte kommer upp heller känns de ännu mera värdelöst. Men har ju fått 22 timmar extra denna månad o sedan var ju kristihimmelfärd helg så då fick jag ju lite extra helg ob så ska väl vara nöjd men de svider ändå. Sedan så komfimeras han ju bara en gång så man får väl offra sig. Men som sagt under andra omständigheter skulle ju inte gjort någonting alls.......

Grattis vännen:)

hej hopp=)

Idag fick jag äntligen träna lite lr mycket :D Sedan bar de iväg på kalas efter som Cicci fyllde år idag :) Firade henne i lördags med men idag var ju dagen hon verkligen fyllde:). Tror hon blev glad för min present som var en röd steckpanna med vita stjärnor på:). NI som känner henne vet att hon gillar ett visst band som har en stjärna som logga :). var på brandutbildning igår med vilket gjorde min jobb dag till tolv timmar:(. Men de gick. Får 22 timmar extra denna månad:)

imorron ledig o då ska ja försöka tvätta bilen :)

over and out

önskar

jag önskar jag var starkare o inte så jäkla blödig.........

har hafte n underbar helg i alla fall :D kramar till er alla

inte längre

Har nu inte alls så ont i tanden lr käken lr vad man ska säga :) Medicinen jag fick igår har hjälpt vilket jag gillar väldigt mycket :). Även förkylningen o halsen börjar försvinna så snart kan jag träna igen:D. Känner mig som en soffpotatis nu då jag snart inte tränat på en o halv vecka, kommer bli två :(. Blä för det. Vad har jag gjort mer då?? Jo jag var o färga Ciccis hår idag blev riktigt bra faktiskt om jag får säga de själv.Var även nere på systemet o handla lite nya cider sorter jag inte sett innan:) Ska smakas på lördag:D. Starta lite tvätt med som var fint upphängt av en granne då jag kom förut o skulle hänga upp det :) Tack tack säger jag :D

Har även idag fått extra jobb tre extra pass:). Så blir 14 extra timmar i maj nu då jag jobbade extra i tisdags o sedan juni oxå två dagar :) lite extra i kassan :D de går ju alltid åt :). Sedan räknas idag som fredag efterssom de e röd dag imorgon o då räknas de som helg :) Gött e det :)

bara imorgon kvar sedan e de bara en dag kvar sedan e de helg :D

puss o kram

sjukt ont

mmmm somnade vid ett efter alla om o men. Vaknade vid tre igen av att de gjorde så ont i käken lr där tanden satt vet inte, känns som de sitter i hela käken o sedan strålar upp mot örat. Tog två panodil o de e då 5 dosen på lite mindre än 24 timmar. Vilket man egentligen inte får ta. Men de gjorde jag o var vaken en timme kanske. Vaknade vid åtta igen av att de gjorde lika ont. Är nuen timme sedan o visst de har ju avklingat de värsta men gör fortf ganska så mycket ont. Så har ringt o fått en akut tid på folktandvården så 11.50 ska jag vara där så de får kolla.

Ont ont ont e vad de gör :(

oki dags för jobb

japp dags för jobb idag........ser sådär fram emot det men men:)

Försöker oxå hitta en bra bil o åka till tyskland med för både min brors o min e inte direkt bra o åka med o lasta i. Får knappt lasta något:(. Men de verkar lättar sagt än gjort. O styvfar o mamma tycker vi ska ta e bussresa men o få till den e inte speciellt lätt. Omöjligt rättare sagt. Så bil e bättre o fan så mycket billigare med men då måste vi hitta en bil som vi kan åka med o som de går o lasta på oxå.  
SÅ är det någon som e villig o låna ut sin så säg till:).

nu ska jag förska äta lite sedan duscha o åka till jobbet.....

hmmm

Vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner......vad ensamt de skull vara. De e ju de som alltid får mig o må bra lr om vi e på uselt humör kan sitta en hel kväll o älta med varandra. Så man blir lite visare ( kan diskuteras ) men en sak e man mår bättre o funderar inte lika mycket............

Älskade vänner helt enkelt:)

Finns alltid för er så som ni finns för mig :)

aj säger jag bara

Ja då var man en tand mindre i munnen då. Var o drog ut en visdomstand i tisdags. Bedövningen gick bra kände inget av halva tungan men då det började vicka för o se om tanden satt löst innan de skulle dela på den gjorde ont. Men ingen mer bedövning. Så de delar kronan o bender bort den o de kändes ganska bra. Men inte hälften så mycket som då de tog rötterna :(. Aj som fan. Hela ingreppet tog bara en halvtimme så de de var skönt. Sedan beställde vi en ny tid till andra sidan med så 16 juni skulle jag in igen. Hu ser inte fram emot det. Kunde inte prata heller då tungan inte ville va med. Plus att jag skulle bita i en kompress liknande sak. Tisdagen gick bra hade inte alls ont. Men igår började de men var under kontroll imorse visste jag inte hur jag skulle göra men nu då medicinen börjat hjälpa så släpper det faktiskt av på smärtan.

Sedan ovanpå allt det där så har jag blivit genom förkyld o hals ont. Så tur att jag inte behöver jobba idag utan tog idag med men imorgon e det jobb som gäller igen. Så idag ska jag bara försöka kurera mig :).

Under dessa dagar har jag fått inskrivet alla recept jag haft på lösblad i mitt häfte jag har o skriver in alla recept :) . Sovit en hel del med har jag gjort vilket behövts känner jag.

Jo var ju på ikea i fredags o lördags med:) Hittde fin fina vinglas två ramar o två hyllor ( mer so tavel hyllor) ska ha dem i köket tänkte jag. Riktigt nöjd med mina inköp. Så idag kommer lasse o hjälper mig o skruva upp hyllorna i köket. Kanske tar ramarna med vi får se :). Nöjd om de bara e hyllorna med:).


Nu ska jag ta o inte göra något alls. Så trött o seg trots att jag precis vaknat.


puss o kram på er


ps killar e idioter ds

kudden

Ja jag känner mig de just nu.....haft en kannon helg men nu känns de bara så tomt. Får krama kudden o enda nackdelen me den e att den kramar inte tillbax........vet att jag inte ensam om de heller.....att krama kudden o känna sig ensamen:(

RSS 2.0