mmmm

hej

ligger här i soffan o har tänkt lite. Kollat på bilder. Och jag ska erkänna att jag saknar en del personer. Hur kul vi ade som gäng. Mycket skratt mycket tokigheter. Men inget är som förut allt har ändrats. Vissa grejer helt klart till de bättre men vissa saker saknar jag. Tiden går helt enkelt o vi blir äldre o i och med de ändras saker o ting. Så jag e glad att jag har dessa minnen. Men vissa av personerna träffar jag alldeles för sällan, så får ta o ändra på de. Men som sagt jag klarar mig jag har min två musketörer några andra behöver jag egentiligen inte. Mycke skratt o niss o stollgheter där med :D.

Och kärleksfronten ja den ni den skiter jag i för tillfället. Ingen ide o lägga sin tid o ork där. Den kommer när den kommer. O med mitt schema o allt nu har jag inte tid helt enkelt. Så e det.

Nu ska jag ut o cykla tre mil hade jag tänkt :) Gårdagen vart de gym o sedan låg jag o solade o bada hela dagen :D Tills jag insåg att jag måste åka o handla med. Så city gross fick ett besök av mig igår. Handla för prick en tusenlapp:P Så nu har jag mat till ett hlt kompani.

Väntar på nytt kylsåp med. Men e tveksm till att de hittar någon. Men bara jag får en liten frys i kylskåpet så e jag nöjd. Så man kan ha lite is o något mer där i :)


Nehe nu måste jag sticka så jag hiner innan jobbet :D

puss o kram


Midsommarafton :)

Jaha ¨då var de ett år sedan man satt o frös ute på ljusterö ihop med ciccis släkt. Trevligt var de men oxå jäkligt kallt. Denna midsommar jobbar jag hela helgen. Som jag gjort hela maj o hela juni oxå. Samanlagt blir de 50 timmars extra tid på dessa två månader. Fin fin lön denna månad så jag ska inte klaga, bara lite. För nu börjar de kännas. Attjag inte gör annat än o jobbar. men efter denna helgen e det bara tre veckors kvar till tre veckors semester :D. O den kommer vara så välkommen :) Bara hoppas de fina vädret håller sig med så e jag kannon nöjd :).

Nu får jag snart snart gå hem o då ska jag brumma ut till vättervik o få lite grillspett o annat gott :) Så blir annan kvällsmat än bara yoghurt ikväll :D Smaskigt:)

kram kram

Tjejvättern 2010 !!!!!

hej hopp alla glada :)

Ja de började med hämtningen av startbevis o sådant o de strula som fan rent ut sagt :( fy säger ja bara....
Ja då har jag gjort de igen. Ja cyklat tjejvättern alltså :) Och ja dagen innan så kolla man vädrat o ja de visade kallt o mulet o regnigt o blåsigt :/ Jätte glad var man då man lade sig o regnet smattra mot fönstret. Vaknar o e ganska så pigg.Kl var ju bara tio över sju då jag gick upp. Kollar vädret med då. Ja de vart man inte glad på. Blåsigt som fan men inget regn vilket kändes bra. Så vi kom iväg.Mamma o lasse körde mig:). Inne innan start hade vi uppvärmning med kommunal o sedan bar de iväg till start. Kl nio startade vi :) Och då visade sig solen lite grand:). Men hade två hejja klackar i vadstena :D Den ena var mamma o lase den andra min musketörer:D Värmde o se dem där hejjandes :D Men sedan hade vi motvind som var mordiskt uttröttande ända till borghamn:/ Kändes som om man stod stilla. Fy fan säger jag bara. Sedan efter depån i Borghamn så vart de hemsk hemsk uppförsbacke o jag brukar inte gå av o gå men nu vart jag tvungen.Gick bara inte o ta sig upp på cykeln. Men sedan vart de härliga nedförsbackar där man swischa fram i 45 km i timmen :D Härlig känsla de där:D. Sedan trampa man bara på till Skänninge. Där ringde jag mamma o de hade visst stått i rök men där hade jag inte sett dem alls stanna bara en två min så var nog därför. Men då jag ringde var de på väg till skänninge men de fick åka till motala istället. Efter skänninge vart de motvind som fan igen en mil sedan lättade de sista milen in till mål :). Jag cyklade runt på 5 timmar o 37 min. Hade räknat med 5 timmat bara men med vinden så ja kunde man inte gjort bättre:). Hel nöjd o helt färdig. Fick en fin ros o en rosa liten cykel då jag kom i mål :) O så lite massage med innan man åkte hem. Hemma så gick mamma o köpte pizza, gud så gött de var:) Duschade innan maten efteråt sov jag i en två timmar eller så. Rörde mig inte ur soffan på hela kvällen:). Hade skapligt ont lite var stanns.

Söndagen vaknade jag dock utan träningsvärk så ja jag måste ha tränat rätt bra ändå :) För o slippa de efter så många mil :) Nu sitter jag på jobbet har bara några timmar kvar sedan går jag hem:)

kram kram

Karlskrona :)

Hej på er alla :)

Japp då har man gjort Karlskrona då=). Åkte ner i lördags o vart full fart direkt med o göra sig iordning o fixa. Vi blev så fina ( kommer komma kort :). Emma hade gjort så fint med i lokalen vi var i o god mat o go bål :). Dansade en hel del o hade de riktigt bra:D. Vart så trött vid två bara efterssom man var uppe tidigt o sent isäng på fredagen. Men vi fem tiden så hde alla taxi o så kommit o då slockna vi direkt:). Lördagen vart o städa lokalen o gå på en loppis i ronneby, cicci hittade lite spel o så till små grabbarna :) sdan hem slappa lite o sedan bar de iväg o käka thai mat o glass från glaciären. NI som inte vart där gå dit:D. Jätte glassar o mycket smaker :D. Tidigt i säng eftersom vi skulle upp på måndagen.

Dumma gps o lura ut oss på villo vägar med :P Var sjukt trött på jobbet men dgen gick o sängen var underbar då jag äntligen fick lägga mig i den :D

Idag på min lediga dag har jag städat tvättat o rensat o gjort matlådor :)

kram kram

Lägenhet o 80 tals fest:D

Japp nu har lillebror skaffat sig lägenhet:) Lr rättare sagt han fick nycklarna igår. Behövs en del arbete för o få de snyggt.Men snyggt kommer de o bli:). Mamma o lasse var där o hjälpte honom igår o spackla o riva tapeter o städa lite grand. Se vad man själv kan bidra med men jag jobbar ju då han e ledig så kan ju inte mycket göra. Men men de löser sig.

I helgen kommer jag o Cicci dra till karlskrona på 80 tals fest :D Har införskaffat lite grejer till de med hihi gud så snyggt de kommer o bli:D. Kommer bli mat o alkohol fritt:) Me like:D O träffa nytt folk o få miljöombyte ska oxå bli skönt. Bilder kommer sedan:)

Snart tjej vättern med så jag kör för fullt inför det nu :)

puss o kram

R.I.P rose-marie

Ja jag kommer glad ihågen till mamma för o fira morsdag o jag var bakis som f..n men hade ändå lyckats baka en banan kaka o ordnat morsdags present hem till mamma som möter mig i dörren och säger just de orden rose-marie e död. Va?? var de första de andra Hur? o kramar om mamma länge. Hon berättar att hon hade fått en hjärnblödning dagen innan som hon sedan aldrig vaknade ur. Kändes så ofattbart. De gick inte in då tror jag. Men blir en bra morsdag ändå vi åt plankstek ( mumma så gott det var :D ) o blir glad för kortet o de jag skrivit med ( skrev att hon e den enda mamma jag någonsin velat o kommer vilja ha). Vi pratar o har de ganska trevligt.

Åker hem vid nio tiden för jag ska göra rabarber saft som för övrigt blir lyckad. Men då brister de o tårarna flödar. Hon e borta hon finns verkligen inte mer. O precis då ringer cicci så hon kommer som ett spjut o tröstar mig o vi pratar lite.Så de kändes betydligt lättare då hon gick.Tack vännen:). 

Tror nu de e några som tänker vem e det ??? Jo som de flesta vet har jag bot i Karlstad i större delen av mitt liv. Mamma o pappa e skilda. Så efter deras skilsmässa träffas rose-marie o mamma. Hur minns jag inte. Och då börjar vi umgås flitigt med henne o hennes två döttrar. Så vi blir som en familj.Vi gör de mesta tillsammans. Träffas varje dag nästan under många års tid. Så de e denna underbara sköna människa som har lämnat oss blott 50 år gammal. Har tre barn varav den yngsta e 7 den äldsta 23. Så mina tankar går till dom tre o min kära mamma som förlorat sin bästa vänn.


RSS 2.0