jobb helg

hej hopp

Då är man igång på allvar och jobbar igen då.Jobbar helg denna helgen nämligen.Se hur det går.Redan lite tjaffs:/. Suck säger jag bara.....ska se curlingen ikväll med så HEJJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!! och så ska jag hämta mamma nångång under natten.Skulle ut med jobbet har jag för mig.

Hittade lite böcker på bokrean:D Så nio nya böcker finns nu hemma:). Älskar böcker kan jag ju säga till er som inte är medvetna om det:). Vilka det är kommer jag skriva senare:).Är snart uppe i ca 200 böcker :P

Och sedan håller snön på o försvinna bort. Kanske lite vår på väg trots allt:) Men ska inte klaga jag gillar snö:) Men känns lite surt att man inte kunnat åka några skidor:( Men får ta igen det nästa år istället:)

Nehe nu ska jag ta mig lite o äta så jag står mig under kvällen:)

puss o kram alla glada

ps vill någon att jag ska vara fylle chaffis så slå en pling lr skriv på fb :) ds

FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe ja 7 aug i alla fall:D

 

Jag o Cicci o Johanna ska åka dit o leva rövare:D

 


sjuk :(

Skit oxå.Har gått o blivit förkyld. Hade tänkt ut o prommenera idag då solen skiner så fint  o träna lite.Kan jag ju glömma. Måste ju hålla mig på fötter med då jag jobbar hela helgen med. Precis nu då man börjat komma in i träningen. Skit skit skit......gillar det inte alls.......men kan inte göra annat än o acceptera läget......

ska åka o handla i alla fall, det måste jag.....tomt i kylskåpet.....

jahap:)

hej på er

Då har de tre musketörerna vart igång igen:) O denna gången med utgång i Vadstena:). Hamna på Källarn först, såg på OS faktiskt. Var bara vi där. Drack lite o så lura Pontus i mig en Hot shot.Usch var inte bland det godaste jag har drukigt:/. Hu. Sedan gick vi till Hörnet.Men där tappade vi en av musketörerna.Hon kände sig inte helt oki ( ej alkoholen utan en på börjande förkylning).Så hon gick då hem o lade sig. Vi andra två musketörer fortsatte i maskopi med Pontus. Hade en del diskutioner med två personer där inne med. Var l.ite små roligt kan jag erkänna:). Sedan så skulle v gå hem efter alla om o men:P. Efter några vurpor från ontus sida o lite tacklingar ner i snödrivor så skilde vi oss åt o gick hem o sov:). Många skratt blev det igår:D Haha underbart var det:D.

Idag mår jag riktigt bra faktiskt:). Funderar på vad jag ska laga mig för mat idag.En ide är soppa som mamma hade som föslag sedan e det rotmos som jag är sugen på o så är det oxå woken i motala som lockar. Tror mamma o styvfar skulle in till motala nämligen:P. Pyttpanna skulle med vara gott. Någon som har förslag så tar jag tacksamt emot:)

Sedan så är visst morfar dålig igen:/ hade flyttats från intensiven idag i Torsby till Karlstad.Mamma hade inte fått tag i han nu då jag prata med mamma. Hoppas han repar sig :)
kam kram

piss skit dag

blä vilken dag.........sett på kort från helgen o jag är en flodhäst.......dråpslaget kom då jag kom till jobbet....ja byxorna satt inte som de brukar om man säger som så......skit piss för idag........nu blir det o duscha o sedan åka till jobbet.......

då var de jobb igen

hej där:)

var ett tag sedan jag skrev nu.......kan ju börja med helgen då:P haha underbar:D

fredagen så var jag i motala med cicci o hennes syster:) hitta smått o gott:D kvällen vart det fest
o de vart en riktigt fylle kalas kan jag säga:P fast var riktigt kul:)

lördagen så vakna jag vid tio o mådde skit rent ut sagt.....så tog meducin o så lade jag mig igen o vakna runt halv ett tror jag kl var. Mådde då lite bättre måste jag erkänna:). Sedan låg jag på soffan till en halv fem då ja ladda om igen o gick först till Cicci där jag johanna o såklart cicci satt o prata o drack lite drinkar:). För att sedan dra in till Motala o fest där:). Vart ganska roligt förutom en sak men det tar vi inte här. En annan sak var däremot jätte kul men det tänker jag heller inte ta upp här efterssom jag inte vet vilka som kan läsa de jag skriver:). Men haha ja vi får se vad som händer:D. Sedan så var det väldigt halt för en person igår:P. Hade lite svårt o hålla sig på benen...hihi såg lite roligt ut måste jag säga:P men som tur var slog hon sig inte:)

söndagen vakna vid elva tiden då cicci ringde. Prata en stund sedan sa jag att jag skulle göra scones:) Hehe då fick jag en frukost gäst:) Välkommen sådan dock:D. Så vi åt scones o såg på os.Lite hästhoppning o puckelpist. Sedan blev det en film o efter de en prommenad till konsum.O sedan mötte vi upp Johanna o så köpte vi pizza o traska hem till henne o spela bingolotto:) Vann inget alls tyvärr,men var nära:).

Nu ligger jag o begrundar helgen som varit o sedan det faktum att jag börjar och jobba imorgon. Vet inte vad jag ska säga faktiskt. Känner mig delad med de där.Ska bli skönt o få komma igång igen o göra något igen om dagarna. Men har lite ångest......o undrar om knät kommer o hålla.Måste ju göra det. Börjar dagen med sjukgymnastik imorgon vid tio tiden. O träning av mage med samtidigt.

nu ska jag ligga i soffan en stund till sedan ska jag krypa ner........

puss o kram o glad alla hjärtansdag alla min nära o kära :)



jaha

jaha har gått ca två ½ timme nu som jag legat i soffan o funderat o försökt ta reda på vad folk ska göra ikväll.....verkar som de mesta inte kommer göra ett skit.....under tiden jag har legat här har de hunnit bli mörkt o en maskin tvätt e klar som jag borde gå ner o hänga......försökt komma på vad jag ska göra ikväll då ingen e suge på något, lutar åt en kväll framför tvn.Men kommer inte titta på melodifestivalen, de bojkottar jag ikväll....

sicken jäkla lördags kväll

ibland kan man ju undra....

....om människor som man tror bryr sig om en verkligen gör det???? som sagt ibland undrar man......jag bryr mig om er i alla fall......

Dagen idag har vart helt perfekt :) Umgåtts med Cicci hela dagen:) Vi var i motala o grejade runt lite, Cicci köpte sig en ny hem tele:) Riktigt fin:D KAn jag säga eftersom jag har en likadan:P. Köpte oss oxå identiska vantar ( 40 kr bara) på ÖB jätte varma o sköna verkar de vara.Cicci köpte picknick muggar med så de måste vi se till o använda i sommar:). Sedan köpte vi fika o begav oss ut till Ciccis mamma o de fem små gosiga valparna. De e helt underbara de där små liven.Lite bitiga men de kan man stå ut med då de e så söta som dem:D. Inga problem alltså:D Träffade hennes syster o bror o mamma o seda hennes stora syster med sina två små:). Fikade o hade de trevligt:).Sedan åkte vi hem till mig ( mamma o styvfar där jag för tillfället bor) o pratade lite o käkade mat:). Sedan då cicci åkte hem så ställde jag mig o bakade åt lillerbror.Jag vet e alldeles för snäll:). Han sulle ha med sig fika till jobbet imorgon. Blev goda sa de som smakat på den:).Gjorde mockarutor. De e jag ganska så bra på om jag får säga det själv:)Efter de har jag bara slappat. Ganska så trött ska jag erkänna.

Knät däremot hör o häpna känner jag nästan ingening av idag:P Underbart!!!!!!!!!!!

Imorgon e de fredag.Då ska jag komma ihåg o ringa min hyresvärd.De e skyldiga mig 1500 för självrisken vid vatten skadan.Och så måste jag posta en enkät som jag fyllt i till jobbet. Ja de e nog mina måsten imorgon.......

nu blir de tvn sedan ska jag sova:)

så natti natt alla mina läsare vilka ni nu e kram kram

Orolig

hej på er


Jaha har nu gått några dagar sedan min lilla incident. Och ja de blir lite bättre men kan fortf inte gå utan att de gör ganska så ont.Har min krycka till hjälp, tur att de finns sådana finneser ( ej hundra på stavningen) vet inte vad jag skulle gjort annars. Var hos sjukgymnasten igår med.Men han kunde inget göra. Men fick reda på att jag snart snart skulle få en läkar tid i alla fall.För o kolla upp knät ordentligt. Så inget har hänt. Men de går ju bättre o bättre i alla fall. Nu kan jag ju stödja på de lite o böja på de o de kunde jag inte i lördags.......så nu funderar jag på vad som hänt. Om något gått sönder lr om de bara e en ordentlig smäll.Mamma hade drömt om de i natt:P. Och då hade inget allvarligt hänt i alla fall:).

Bor hos mamma men flyttar nog hem till helgen. Ska ju spela bingolotto med tjejerna då:). Ja jag har skickat ut till fler men tror de blir de tre musketörerna som kör :). Men vi får se:). Helgen vet jag inte alls vad som händer faktiskt några förslag??? inom rimliga gränser då såklart:)

Idag ska jag hem till mig en sväng hämta lite kläder o kolla posten. Annars blir det bara lugnt.........


kramar

RSS 2.0