jisses

har hur mycket som helst den här månaden är så jag längtar till december.....

service på bilen
11 o 18 tror jag de var är de utbildning i jobbet
sedan ska jag ju tattuera mig med
o så fyller käraste johanna år med:)
o sedan ett annat möte
o så jobbar jag två extra pass på detta med

men lönen denna månad var kannon o blir bättre nästa månad efterssom jag jobbat två extra dagar då istället för en:) ser fram emot o snart få sätta upp julsaker o så nu med:) mysa med mina tomtar :) de har ju inte vart uppe någonsin i denna lgh så de måste nu upp o bekanta sig =)

kram

jippi!!!!!

Jo så här e det va att jag var o bada hos mamma o dum som jag e ställde jag mig på vågen de har......men men glatt överaskad så har jag gått ned två kg :D gjorde hela dagen  kan jag lova:)

nu kommer det ett par veckor med nästan enbart jobb:/
har Halloween festen på fredag o de ska bli görsa skoj :D

puss o kram

Det snöar:)

Ja i skrivande stund så faller snön ned på taken:) Tidigt men mysigt=)

Förra inlägget var ju om mötet med chefen.Men de gick bra. Var inget farligt alls utan något som kommer hjälpa mig:) Hoppas jag på i alla fall att de ska göra.Få iordning på min spöken.

Har oxå varit o plockat svamp en hel del o pga rensningen har min rygg pajat totalt.Har suttit hos mamma o lasse på deras masage dyna o sedan har mamma maserat mig med olja o tigerbalsam.Och de har väl hjälpt men långt ifrån bra:/. Mamma sade att min ryggrad e sned o då jag pratade med en arbetskamrat sade hon att de kan vara skolios för hon sade att hon har det o hennes rygg har oxå vart sne.Så ska betälla tid hos en kotknäckare. Få iordning på ryggen.

Sedan kommer jag jobba som fan i november men en hel del skoj med:) SOm att jag ska tattuera mig igen:D JIppi:D Ont ja men snyggt mmmmm :D Sedan fyller en av de bästa år så ska se om jag kan hitta nå skoj åt henne:D Den tredje av musketörerna drar ju till varmare bredgrader med killen med familj :) Hoppas de få underbart :) Vill med åka ju...snyft......

O löneförhöjning med får vi ju denna månaden:D Lönen bör synas redan imorgon:)

nu ska jag sova så natti natt

möte med chefen

mmmm fick ett samtal idag från min chef, hon ville prata med mig. Så bestämde en tid o e blev på onsdag. Men vad handlar de om??? Bra dåligt??? E extremt jäkla nervös. Tror de e dåligt, har massa dåliga grejer som jag kommer på. Men sedan e jag bra på det med o komma på dåliga saker. Pratat med både mamma o lasse o då de fick höra att jag fick bestämma tid så sa de att det är något posetivt. Att hon gjorde så för att jag skulle känna mig lugn. Och att posetiva saker kan man vänta lite med o negativa ja då hade de blivit samtal kanske redan måndag. Men nu e ju inte fallet så. Så är de ett posetivt samtal kommer jag bli jätte glad vilket jag nu hoppas p att de kommer o bli.Blir de inte så ommer jag bryta ihop o slå ihjäl mamma o lasse för att de fick mig o tro att de var posetivt då de egentligen var negativt. Ganska sjukt nervös kan jag ju medela faktiskt......

Ont i magen illamående o så ikväll..........

kommer tro på de negativa ändå så blir jag glatt överaskad annars så är de ju precis som jag trodde...........

RSS 2.0