lördag

jaha gått ett tag till nu då........

vad har hänt då?? jo jag var inne o bytte gips igår de andra var inte bra men e tveksam till om de vart så mycket bättre men men på tisdag blir jag av med gipset hoppas jag annars skriker jag rakt ut........fick hyra scoutgården med:D trodde fan inte jag skulle få de,så nu ska jag dikta ihop en liten inbjudan till folk nu så får vi se hur många som vill komma :). SKa beställa något från östenssons en buffe lr så=).De brukar ju ha mycket gott där:) . Igår så var cicci här o vi såg på tv o åt lite choklad o pratade lite:) Riktigt trevligt:)

tack cicci att du körde mig till linköping guld värt:)

haloween fest ikväll med då:P se hur de går mest orolig för hur jag ska ta mig upp men de reder sig alltid på något sätt:)

ska bli roligt klä ut sig lite o snacka lite gojja:) hehe ne nu ska jag ta o måla klart naglarna:)

kramar på er alla

onsdag

vad har jag gjort idag montro??

Jag vakna vid nio gjorde frukost men den smaka inget så fick lägga in en smörgås o sedan kasta nätan all fil.Tror den har gått ut smakade inte okej. Sedan satt jag vi dumburken o vid halv tolv kom Karlsson hem (styvfar) som oxå opererat knät men han har fått ett halvt nytt knä istället. Sedan har jag bara sutttit o halvdegat i soffan.Jo snacka ju med jennie och hon har ju fixat sitt körkort idag:).

Magnus kom hem fixade lite mat o jag återgick till min sköna vila i soffan slumra till ett tag:P.Lillebror kom o pratade om sin lilla leksak beach buggyn o de kommer nog bli rikitgt bra då han får iordning på hela alltet:). Jennie o Jonna tittade in med o hade med sig cholad o chips:P Mumma men spar till helgen :D Kommer rulla efter denna gödning:). Haha ne men de var kul att de kom förbi o snacka en stund:).

Har oxå ringt och pratat med hon som har hand om uthyrningen av scoutgården.Och den var ledig, men de var inte så pigga på och hyra ut till yngre.Men jag hoppas jag gjorde ett gott intryck och att vi får hyra.Skulle vara så kul och samla så många vänner man bara kan och bara äta gott dricka lite och bara ha roligt och umgås:).Så hon sklle ringa igen så håller nu tummarna för att jag får hyra.

Nu sett greys och de var bra ikväll:)

Kramar på er


grattis jennie gumman:D

Japp idag blev de av de efterlängtade körkortet är i hamn:D äntligen är jätte glad för hennes skull:D

grattis gumman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tisdag

SÅ har ringt runt lite idag med då.Fick lämna medelande till sjukgymnasten då jag inte var vaken mellan åtta o nio.Och så ringde jag till folktandvården så den 4 dec ska jag till dom o hälsa på.Bläääääää hatar tandläkaren.Ringde även om intyg o de skulle se till att jag fick ett.

Knät ja de blir väl aningens bättre.Går ju i princip bara bara på panodil nu.Ska ringa så jag blir av med gipset redan måndag tisdag förhopningsvis:)

Kramar

gjort idag

hej på er=)

Idag har jag legat i soffan nästan hela dagen...men hey vad ska man göra då man e helgipsad. Men har ringt lite samtal.Fick dock bara tag i en men men o de var hon från folksam som jag har haft kontakt med för allt som vart skadat i källaren då de läkte in. Hon skulle försäkra sig om bilder o så var okej.Skulle kolla på grejerna nu o bedömma vad jag ska få för belopp. Så bara vänta o se nu.Sedan ringde jag angående sjukintyg har inte fått något sådant nämligen men ska ringa imorgon igen mellan nio och elva för o få tag i läkaren.Då de e han som ska skriva de.Sedan ett samtal till folktandvården o av boka min tid jag fått på fredag.Ringa sjukgymnasten o berätta att jag nu e opererad igen......så har några samtal imorgon med o göra.

Försöker även få tag i den som har hand om uthyrningen av scoutstugan i stan men vet inte vart jag ska vända mig riktigt,någon som vet??

Knä rapport för idag: de är ständigt halv ont men ska ta oxycontin o två panodil för att få sova inatt.....

haha

Haha ja vi får väl vänta o se då:P Synd att man har så dåligt tålamod då bara....om man nu ska följa vad de säger i en komedi serie:P

Ska nu vara lite allvarlig o läsa igenom en del av ciccis psykiatri raport:)

opererad igen då

hej hopp

Opererad igen då.....gör lite små ont kan man ju lugnt säga.Men som alla goa vänner säger nu blir de bara bättre.....Och ja de har ju rätt:).

Sedan har jag ju fått tre kommentarer på mitt förra inlägg. O ja jag håller med dig cicci. Kärleken finns mellan familj o vänner men inte de jag riktigt menar men man ska ta vara på den lika mycket som den andra:). Och P nej vi har inte hittat den rätta kärleken någon av oss....än....vi får väl vackert vänta på den rätta.....

Och idag åt vi en av mina favvo rätter nämligen rotmos o lägg:) Mumms så gott de var:)
kramar

svårt att fatta

hej på er

ska snart krypa ner o sova inför operationen imorgon...¨.åker redan kvart i sju imorgon bitti

sedan har jag fått ett förslag som jag inte inte på alla sätt kan säga nej tack till:P haha fy fan så underbart de är ni fattar inte hur jäkla gött de känns:D och nej jag kommer inte säga de till någon alls:D lr jo kanske men inte riktigt än.......

kramar

kärlek

..............................tvivlar om kärlek verkligen finns.....................................


fredagsmys

aha fredag idag då:)

Va har jag gjort?? har gjort smått o gott=) försökte träna men blev sådär var inte riktigt på humör men blev 20 min på crosstrainern o sedan lite mage o lite lite armar.Ska ner imorrn igen sola lite med tror ja:)

Nu ikväll vart de ett besök på wooken o godishuset med cicci:) Ligger nu o har sett lite idol o efter idol nu blir de snygga bilar o killar:) Ganska trött o seg idag känner jag....men men imorgon blire fest o party party:)

kramar

ja ni

Till emelie: ja de kommer de göra men kommer bli tufft med två ny opererade i huset:/ men de kommer nog gå om vi alla gör så gott vi kan:). Klart jag uppskattar de behöver all peppning lr vad man ska säga:) Nej jag vet inte heller allting o vissa saker e bara bra o få lite feedback på att man kankse inte tänker helt galet:). Lite bättre mår jag men kommer inte att bli sådär jätte lätt men vem har sagt att livet ska vara lätt jämnt.Måste ju vara lite svårt för att man ska kunna uppskatta de roliga o bra:). Hoppas jag med stämmer läkarn om de inte blir bra:D


Till alla: Ja ni var o vaxa ögonbrynen idag o de slutade med att hon hade lagat en nagel o fixat en hel ny nagel på ett annat finger:P. Trodde inte de gick göra sådant men tydligen:). Funderat lite med.Som vanligt.På detta att killar kan vara Så intresserade o sedan bara dumpa en utan någon som helst förklaring alls.Varför gör dom detta?? Kommer inte på något vettigt svar alls:/. Men snälla killar gör inte detta.En enda lite förklaring så skulle vi må bättre.Inte gå o fundera på vad som hände.Utan gå vidare med sitt istället........

Imorgon e de jobb igen som gäller:( Bara fyra pass kvar till op.Känns lite konstigt måste jag säga.Men de som gör mig glad är att de händer nu o sedan slipper jag detta helvete som de faktiskt är.....


natti natt allesammans

köpt dammsugare

Ja inte en sådan man äter utan en sådasn där braig maskin som gör de rent o snygg:)
Hitta den på expert o jag har haft en likadan förut o den har vart görsa bra.Men då jag flytta så stannade dammsugaren kvar. Så nu har jag alltså köpt mej en ny:).Av världens finaste försäljare på expert.En av han kollegor var görsa fin med:P. Undra när de ska ha personalfest??:P hehe:D Har ju namnet med på kvittot jag fick:D

jaja nu ska jag våldgästa mamma en sväng tänkte jag:P

kramar

tack:)

hej igen

Så en kommentar o de var från emelie ( lillebrors tjejja):).Och nu kommer ett litet svar lr ja vad man ska säga.

Tror inte de finns mycket någon annan kan göra.Måste nog bara köra o försöka hålla humöret uppe helt enkelt.Men tack ändå:).

Jo du har helt rätt.Men o försöka få mamma o lasse o ändra på matvanor blir nog lättare sagt än gjort.Men jag ska försöka.De skulle må bra av de med. Inte äta sent på kvällar, vilket de är experter på:P.Inte använda grädde o sedan mera fullkorn.Steka i olja o så vidare. Grovt bröd äter jag redan så de får de bara se till att ha hemma annars mår jag dåligt:/. Men äta mindre helt enkelt så kommer man ju inte gå upp så mycket.Hålla lite koll på de. O inte mycke godis o så....bara helger lördag en liten bit annars inget. Kanske kommer funka.Upp i vikt kommer man ju ändå gå men man kankse kan begränsa de med små medel som dessa.Tack:)

Kramar

en sak till

....jag e jäkligt trött på folk som kommer med massa spydiga kommentarer som inte stämmer.....som jag får höra aha ska du ut ikväll igen?? då jag inte vart ute på två-tre helger....ska du dricka igen??? samma sak där inte gjort på kanske två veckor.....desutom är jag singel vad fan ska jag göra en fredag lördag om inte umgås med vänner gå ut o dansa...jag vill hitta på saker inte sitta hemma i lgh de gör jag tillräkligt ändå......drickandet är lugnt kanske blir två gånger i månaden ibland mer beroende på hur jag jobbar men aldrig varje helg.Efterssom jag jobbar o då vill jag inte.........så hur kan folk komma o säga att jag dricker mycket?????? är ute mycket???? så trött på dessa kommentarer så sluta genast me dem blir fruktansvärt irriterad av det.......och om jag går hem med någon vill jag inte höra sedan att ja men de var väl inte så smart...........nej ibland gör man fel val de gör vi alla!! men jag vill försöka leva så jag mår bra o att vara ute med vänner får mig att må bra............

försök till förståelse

hej allesammans

Tänkte skriva lite hur jag känner nu.Och försöka få er förstå. Att detta inte är o leka med.Allt detta med min operation.Vi kan ju börja med att de e den 3 sedan april 08. Denna gång ska de in o hämta en sena för att sedan fästa fast den vid knäskålen. Kommer sedan gå med en gips skena i 1 1 ½ vecka sedan ett antal veckor med en ortros.En slags ställning på benet. Allt som allt tre o halv månad sjukskrivning. Inge roligt kan man lugnt säga.

Så under dessa sjukskrivningar innan har jag tappat humöret.Varit grinig lynnig otrevlig dum. Men av sinna orsaker.Jag har som kanske inte alla vet ganska dåligt självförtroende. Och med dessa operationer har vardera gång lett till att jag tappat formen blivit som gele. Och jag har varit i ganska bra form alla gångerna jag opererats. Men blir man i princip stilla sittande i några månader med mamma mat så leder de till ett antal kilons uppgång.Och det är det som har varit så jäkla surt.Man vet att man måste börja om från början helt o hållet.Och de tar ett halv år innan man e i form igen.Man vill inte att någon ska hålla om en,kläder passar inte.De tar styrk på ett redan plågat sinne.
Jag har detta o tänka på o sedan har jag den vetskapen oxå genom mina operationer att folk verkar tro man e smittad lr något. Som då man blir singel.Folk bara försvinner runt omkring en. Samma blir under operation o rehab tiden. Jag hade sista gången jag opererade tre-fyra besök av vänner en gång per månad ungefär alltså. Man känner sig väldigt övergiven.
Du har ett knä som till o från värker lr de kliar i.Du vill böja de men du får inte kan inte. Gips skenan som skaver så du inte kan sova.Och föresten sömn ja du somnar kanske runt sex o sover till tio o sedan halv död i soffan. Dusch ja en stor sopsäck så kan du duscha. Men inte utan hjälp av någon ner för trappen de första veckorna.Händer o axlar som ömmar pga allt hoppande på kryckor.

Fan får inte till känslan jag vill få ut.Men tar en paus så kanske jag kommer på hur jag ska skriva.

Så tagit lite paus nu så nu får vi se om jag får till de lite bättre.

Under operationstiden så får får man känna på o vara hjälplös.Du kan inte göra något lr ta dig någonstans helt beroende av andra.Och jag har aldrig velat vara beroende av något/någon.Inga besök.Inga fester inget dansande inget sociallt liv alls.Det är jag däremot beroende av.Socialt liv.Mitt liv.

Så vad jag mister med operationen är inte enstaka tillfällen o händelser.Men visst de svider de oxå.Rejält.Men de jag förlorar är en stor del av den säkerhet självförtroende jag har byggt upp.Och nu inför sista ( hoppas) har jag mått jätte dåligt.Kännt mig så ensam. Ensamheten tär mest.Sedan kämpar jag varje dag att jag inte ska äta massa skit.Så jag går ner lite jag tränar fyra gånger i veckan. Så sitta still i o med op gör inte alla saker bättre bara sämre o de gillar jag inte o detta gör att jag mår psykiskt jätte dåligt............

Så nu har ni lite vad som rör sig i min skalle......rörigt jag vet men så är min skalle.......









Celibat

hej hopp=)

Japp efter o blivit bränd ytterligare en gång så kommer jag från o med nästa helg leva i celibat.hela min sjukskrivning plus lite till.För jag är så sjukt less på alla oseriösa killar därute. De är sjukt mycket nötter därute. Fan vart finns alla mysiga singel killar???? På månen eller?? Verkar som så faktikst........Alla andra verkar hitta dem men inte jag ja hittar bara nötterna....de som man pratar med o allt är okej man träffas ett par gånger o sedan hör man inget från ena dagen till den andra.Puckon e de.Men de e ju bara en själv som får lida för det:(.

Sitter nu på jobbet o ugglar.Hungrig som attans e jag med.Men snälla mamma gav mig tillstånd o åka hem till dem o se om de fanns nå gott i kylskåpet:) Inte sugen på färdigrätt lr paj lr soppa utan sås o potatis:) Så vi får se vad mammas kylskåp har att erbjuda:)

har oxå hmm fyra arbetspass kvar tills operationen som är den 23 oktober.Vet inte vad jag känner inför den just nu.Splittrade känslor. Har ju inte mått så där kannon senaste månaderna o kommer me all säkerhet bli värre:(. Och de vet jag inte om jag orkar med:(.

Ne nu ska jag hem till mor o se om de finns något gott i kylskåpet lr frysen:)

puss o kram

fått operations tid

hej på er

Så nu har jag fått operations tid då......23 oktober av alla datum kunde de inte vart den 26 i stället..........en planerad kryssning går åt helvete+ vår obligatoriska halloween fest.Hatar att de inte blev bra direkt.........skulle jag sluppit all denna skit......men men kryssningen kanske man kan ta helgen innan....vi får se.....

ny telefon

Nokia 7610 Supernova
Nokia 3600 slide

har jag fastnat lite för:)


får fundera lite vilken ja ska välja:)

 

kramar


RSS 2.0