Lägenhet=)

Ja jag säger ett stort grattis till min lillebror som vann budgivningen på en lgh här i stan :) Så nu ska lillebror bli stor o flytta hemifrån. Till sin alldeles egna bostad:)

Själv håller jag på o tränar för fullt inför tjejvättern o beach 2010 :P Går ganska bra måste jag erkänna :) Så jag e nöjd :D

Snart helg med o då ska jag vara ledig ledig :D

Lillebror skulle byta mina däck med idag lovade han :) Ska storhandla imorgon tänkte jag :D

puss o kram

hellu=)

Nu har jag inte gjort annat än o jobba. Sedan den 16 har jag jobbat alla dagar utom två. De börjar kännas kan jag medela. Men nu har jag bara två dagar kvar sedan kommer jag vara ledig i helgen:). Fira valborg med mina två musketörer:). Lördag kväll inget bestämt men sugen på o göra något så säg till om de e någon som vill hitta på något:). Våldgästa harrys lr sådär:P Nu ska jag ner o trän lite armar:)

Puss o kram på er

hej på er=)

Jahapp vad har hänt sedan sist??=) minns inte ens vad jag själv skrev.Har för mig de var om min älskade bil att dne e hemma igen nu :)

Min helg har vart sådär. Vart att jobba extra i fredags 4 timmar blev det. I lördags hade jag bytt med en så jag jobba hela dagen.Nu idag har jag hållit på o städat o fixat o bärt ner kartonger o så i källaren. Är skita snyggt här nu måste jag säga:D. Har hunnit med o baka med har jag gjort, mitt goda bröd :) O bäddat rent så ska krypa ner snart o sova så gott så gott i rena lakan o jag e ny duschad med:D.

Pratade med Johanna tidigare idag o Cicci nu ikväll så valborg kommer jag tillbringa med dom o äta o dricka lite gott o titta på elden :) Seda´n e det bestämmt med att den 22-23 maj åker jag till skinnskatteberg o konfirmation min näst yngsta kusin e de som det gäller. Sedan helgen innan ska jag o lillebror o hans tjej åka till tyskland :) Handla lite smått o gott :D. Hihi :D. Redan börjat planera mina inköp :D.

Ja de e väl allt jag har o komma med nu :) Kommer säkert mer under veckan :D

Nu ska ja logga in på min bank o se om lönen kommit in som den ska:) Äntligen måste jag erkänna:D efter de ska jag sova:D

natti natt på er alla

träning

japp fortsättning på min tränings dagbok då=)

Torsdags körde jag kondition i 40 min på min kära crosstrainer:)
Fredags: Ja då blev det en cykel tur med grannen. Mén bara de att fde började regna innan vi nått golfbanan. Vart iskall o knät gjorde ont så vi tog bara ut till hov o tillbax. De räkte. Grannen har en tävlings cykle jag kör mountin bike. Säger allt va ???  Tror inte han vill cykla nå mer med mig :P
Lördags körde jag armar nere på gymmet o 20 min uppvärmning på crosstrainern:)
Söndag; Städat o grejat o prommenerade till östenssons o tillbax :)Inte mycke till träning men söndag e min vilo dag :)

ja o träningen går bra, känner att de börjar göra nytta :) har ju tjejvättern med o cykla 12 juni :) Tycker synd om henne jag ska cykla med. Inte suttit något på en sadel än så länge. Vi ska ut tisdag men de har vi inte sett än.

kram kram

Min älskling kommer hem:D

jaha ja jag fick visst hoppa in ikväll o jobba 4 timmar extra de gör inget:) ska ju jobba imorgon med men då e det ju ett byte med en så de e ju lugnt. Har ändå nada pengar denna helgen i och med att lönen inte kommer förens på måndag.

Sedan kommer jag få hämta min älskade bil i eftermiddag :D Men int förens jag har löst ut den för 9200 :( . Men ser de som bra, efterssom motorn kunde vart paj o de hade nog kostat en fin summa till :( . De har ju bytt ut vattenpumpen kamrem o en annan rem o ställt in framvagnen har jag för mig de sade. Så fick ju lite för de :). Ska bli skönt o få hem min älskade bil o att den rullar igen :). Ska ta och byta till sommardäck med och tvätta bilen för det behövs. Göra den sommar fin :)

Idag blir de och cykla en sväng med grannen se hur de går. Konditionen min e ju inte den bästa:( Sedan äta något sedan hämta bilen sedan jobba o då jag kommer hem kommer jag laga mig något got:). Slutar ju redan nio :)

puss o kram på er

början

jaha tänkte starta en liten tränings dagbok med:)

Måndag : Körde nere på gymmet blev armar o kondition
tisdag: lång prommenad med cicci 1 ½ timme blev det
onsdag: Börja med prommenad sedan blev de ben träning o mag träning på gymmet

ja de e allt hittils :) kommer mer senare :)

kram

Bilen :)

Hej
nu e jag här o tjatar igen om min lilla älskade bil. Min styvfar ringde o sade att sitter du ner?? Jag bara ja de gör jag. Fan helvete tänkte ja nu har de gått åt helvete med bilen. Men sedan bara jag har posetiva nyheter till dig. De hade testat och tryckt ventilerna.Och de hade fungerat:).Så troligtvis har de klarat sig, men skulle byta kamremen imorgon o då vet jag mer. Men ser ju bra ut :). Men sedan hittade de en annan rem om var dålig som de skulle byta plus att vatten pumpen läckte så de skulle byta den. Men allt skulle kosta under 10 tusen vilket jag e glad för. Kunde varit 5 tusen till utan att de fixar de där andra då. Så ja de lättade upp min dag:).

Har vart ute o gått 1½ timma med Cicci med så man har fått snacka av sig lite :)

Nu blir de fortsat jobb....usch känner inte för de.....


kram kram

illamående o skallevärk

ja de e det jag får av den här bil historien:(. Ja nu e det ju svart på vitt att den som bytte den sist inte gjort ett bra jobb.Monterat fel helt enkelt.Vilket känns förjävligt. Så nu skulle de i veckan som kommer montera i en ny kamrem för o se sedan om de fungerar.Var något de skulle kolla men minns inte vad de hette riktigt. Så fungerar det så e de bara själva bytet som kostar. Annars blir de o lyft något o kolla ventiler o liknande på motorn. Då blir de dyrt som satan:(. Ser inte fram emot detta. O med min tur har väl allt gått åt fanders. Tänker som sagt 24 timmar om dygnet på bilen.

Jobbar med hela helgen men snälla mamma har skickat med matlådor för hela helgen så någon matlagning har de inte blivit :) Snälla mamma :)

har lyckats ta mig ut o cykla med:) Till hov o tillbax o inge träningsvärk :) Hihi perfekt :)

nu lite rast o mat sedan jobba lite sedan hem o sova:)

kram kram


skit helvetes jävlar

ja så känns det just nu efter första beskedet med bilen....inte bra.......


Hakuna matata :D

Hellu

gjort sen sist då??

Gnällt över bilen typ för alla jag mött :P

vart i götet o festat :D Kom ner i fredags efter en hemsk färd på en full buss utan ac.Höll på o svimma på den jäkla bussen.Vart så himmla varmt:(. Men väl nere i alla fall så gick jag o tina på stan o kollade o fikade :). Sedan bar de iväg ut till kviberg där hon nuimera bor :). Gjorde mat o sola o sedan drog vi till linnegatan o tog ett par öl/cider:). Tidig kväll. Lördag åt vi frukost o hade de gött sedan ner till stan o möta en killkompis till tina o så vart de en runda på stan till.Hitta en underbar klänning o väska :) Köpte dem trots att jag inte borde gjort de:). Hehe:D Köpte en födelsedags present med hihi kommer passa perfekt :D Ja den e till dig Cicci :).

Seedan gjorde vi oss iordning ( låna ett par görsa fina typ balerina skor av Tinas rumskompis Johanna med,måste hitta mig ett par sådana någonstans) o allt folk kom o vi blev 25 pers ungefär :) Satt o prata o hade de kul:) Tills vi skulle dra då vart de lite strul men vi kom ut sedan ändå vid halv två:) Gick till Dubliners ( tror stavningen e oki) o var där hela kvällen:) Jo får ju inte glömma vår allsång på spårvagnen in till stan:D Vi satt o sjöng hakuna matata hela vägen in till stan:D Jisses vad de var roligt:D Haha :D Så den låten har fått stå för hela helgen=) Inga bekymmer alls:D. Träffa erica igen med vilket var riktigt roligt med:) Skön tjej e de :)

Söndag ja bakis bakis men bidde en prommenad i solskenet som har varit hela helgen innan jag drog hem:) Mamma kom o hämta mig i mjölby:)

Måndag jobb jobb men snart hemma nu efter en kväll som varit lugn:)

puss o kram


Jo inte o glömma lillebror fyller 21 idag med:) Så stort grattis till honom :) Han blev glad för hjälmen han fick o passa gjorde den med perfekt:) En crosshjälm  han hade önskat sig:). O goda piroger:P Var hemma o fick några:D.

problem

ja fortf bilen.......har fått reda på grejer som jag inte trodde. Får se på torsdag om deras misstankar stämmer, den 15 alltså....men de ser inte jätte bra ut. Minsta kostnaden blir 4 tusen i kamrems byte........

kammrem

ja de e vad som var felet på bilen tydligen:( o förhoppningsvis har motorn klarat sig utan skada.......
men de e bara ett år sedan den e bytt så vet inte varför den gått sönder:( o kvittot har jag ju såklart slarvat bort. Var tydligen tre års granti på den enligt mekonomens regler. Så nu håller jag tummarna att inget mer har hänt än att de e kammremen. mne ja 1500 åt helvete rent ut sagt........


Glad påsk på er alla :)

hej på er :)

vad har hänt sedan sist....jo jag har varit ute o festat ( nya bekantskaper o vi hade riktigt skoj, förutom en trist grej men de stod en annan person för) vart sjuk ( kvar lite ännu) och fått grymt ont i en visdoms tand.Lr i tandköttet vet inte riktigt men ont som attans gör de i alla fall:(. Går på medecin just nu.

Mamma o styvfar har med kommit hem från sin thailands resa. Bruna som bara den o två fina sommarklänningar o en slags kvast:P Som man kan borsta sand från fötterna med i sommar>:) Fin liten sak:). Kolla även på kort o de var jätte fina bilder.Vill verkligen ner igen alltså :)

Ja o sedan till de riktigt riktigt tråkiga. På väg hem från mantorp i tisdags så lade bilen av:( Bara stanna. Hade precis tankat så de e inte det. O var inte säkringarna heller:(. Så jag ringde runt till alla o till slut kom i alla fall pontus så vi kunde bogsera hem bilen. Men då visar sig att den där kroken man ska bogsera med finns inte. fan fan. Så vi åker till linköping o kollar på biltema men icke så vi åker till ford. O där kommer den säkert kosta skjortan den där lilla metall biten. Japp 115 kr:P. Bogseringen hem gick jätte bra:). Men vet inte i dags läget vad som e fel o de gillar jag inte alls:(. Kan bli dyr historia detta.

Sedan e min ekonomi obefintlig så de jag hade satt över till spar var bara o ta tillbax igen.Suger riktigt mycket. Så nu ska jag nog klara mig ígenom april med tre födelsedagar plus en göteborgs resa o en bowling kväll.

Så kommer Påskharen så skulle jag vilja ha en 3 tusen i påsk ägget:D.

Ja påsk med då. Jobbar hela påsk ledig annandag påsk bara o då blir de middag hos mamma :) Vet vad de blir med så jag längtar tills dess:)

GLAD PÅSK på er :)


RSS 2.0