fel :P

min kalender för veckan stämmer inte riktigt:P

Den riktiga e

måndag : inget
tisdag: fika med johanna
onsdag: läkar besök
torsdag: sjukgymnast
fredag: tandläkar besök
lördag: inget
söndag : inget

om nu någon e intresserad:P kram

lessen

..................ja humöret sjönk kraftigt då jag logga in på fb................fan säger jag........vill inte vara med om de här......kan de inte sluta nu..........

avundsjuk???

Hej på er o glad 1 advent:)

Suttit vid den här dumma maskinen hela dagen:(.Blä........

Läst vad alla hittat/hittar på.....svider lite.....vill med hitta på sådant.....som gå på marknad köpa julklappar
jul pynta o fixa o greja. Avundsjuk??? Ja jag e nog det...lite gran i alla fall..........

Saker o göra denna veckan:

måndag: Inget
tisdag: läkar tid o fika med johanna på eftermidagn
onsdag: sjukgymnast tid
torsdag:tandläkaren
fredag: Inget
lördag: Inget
söndag :Inget

roigt va????


adjöss för nu

fredag igen

hej på er=)

Sitter här ytterligare en fredag i soffans tecken......
Har dock vart me Jennie vännen o tvättat bilen hennes:).Hehe var roligt var
i motala vid självtvätten:) O vi klara ute de riktigt snabbt o bra:) Duktiga vi:D

Har ävenrasslat nå grymt idag.Fick utbetalt 12300 i lön men skulle egentligen knappt ha haft
något på 1000.....detta pga av att mina fin fina samordnare missat o medela dem på lön.O
sedan har de ju det att de heller inte medelat F-kassan.Bara se sådär fem veckor sedan jag blev sjuk.
Summan av kardemumman e att jag kommer vara " skyldig" vadstena kommun runt 12000.....
jippi....men vi kom överens om att de skickar som en räkning i december som ska betalas i januari.
Så jag kommer ha o spara ihop i två utbetalningar från försäkringskassan innan jag måste betala
dem på Kommun.Men har som tur en del sparat så de löser sig ändå.......räcker till tvn:P

Men sedan bar de iväg hem igen o till soff hörnet.........e lite uttråkad.....
vill göra något...vill bli bra nu.....

men nu ska ja sova......
natti natt

bo hemma=inge roligt ibland

hej på er allesammans:)

SÅ vad har hänt sedan sist?? Jo jag har vart i linköping två gånger:P ( lr har jag skrivit om den första?? minns inte).Köpt nya sänglakan o lillebrors julklapp:D. Och glögg för vi var på brunnebys julmarknad idag jag lasse o en vän till lasse.Var kul o gå runt o kolla lite o smaka glögg:D. Sedan blev de som sagt linköping vi åt lite mat( go kyckling inne på ikea) handla lillebrors present:).
J
o vi var ju inne på Netonnet med:D Hihi kanske hittat min nya tv där:D.En 50 tummare hehe de ni:P. LIllebror ska kolla med finesser o så för de kan jag nada om men han kan lite mer:D.Fin fin e den!!!! Ska prata mer med lillebror imorgon angående de hela........

Sedan hamna vi i lite diskussion med här hemma om jag ska köpa tvn lr ej........de tycker jag ska vänta till efter jul till julrean.Javisst bra ide men vilket årtionde har de funnits grejer kvar som man velat haft då man kommit????Aldrig hänt..........vill ha denna tvn o den ligger inom mina gränser för vad jag har råd med.Ja detta e inte slut disskuterat........sa att de e jag som bestämmer o de ska inte få ta ifrån mig min rätt o bestämma över mina egna pengar.

Gillar inte riktigt o bo hemma ibland.Man e vuxen har sitt egna liv.Men i föräldrars ögon blir man aldrig vuxen.Och de ger stora problem ibland..........det är aldrig en bra ide o bo en längre tid tillsammans med ens föräldrar om man inte är absolut tvungen o göra de.RÅDER alla de.Hur mycket man än gillar sina föräldrar så uppskattar man inte allt de gör efter ett tag under samma tak som dem.

nu ska jag ta o sova tror jag........ganska slut efter dagens bravader måste jag erkänna.....

kramar om er alla

uttmaning

Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Linda
2. Ett ord på 4 bokstäver: Lasta
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Lackerare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långkalsonger
8. Mat: Linser
9. Sak i badrummet: Lås
10. Plats/Stad: Laholm
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker: Luspudel
13. Film: Lassie
14. Något man dricker: Loka
15. Band: Lars Kristerz
16. Djur: Lo
17. Gatunamn: Lustikullevägen
18. Bil: Limosine
19. Sång: Love- John Lennon 

Uttmanar
Anneli
Dora
Cicci
Sarah
Jessica


bitter

hej på er

Lördag kväll o vad gör man jo man sitter i soffan o bara ugglar........trist trist o lite mer trist.....
Kollar på polisskolan 4......fan vad jag skulle vilja klä om o gå ut o partaja tills jag inte kan stå på fötterna.......
men de lär inte skeän på ett tag....ja lite bitter e jag allt......


Bitter e ordet för idag..............

mycket o göra

Ja svårt o tro men så e det:P Eller ja nästan den 2 december har jag tid i linköping ( ska ringa o fråga varför jag har den tiden,förstår inte varför jag fått den) sedan den 4 dec har jag tandläkar tid, blääääää gillar Inte de.Man får bara skäll där:/. Utan orsak. Sedan så e de ju allt annat med julkort o julklappar o nyår men de e ju bara kul:).Men lite pyssel e de ju då jag inte tar mig så långt:/.Kanske inte e så mycket en de räcker tycker jag.Kommer ju ha sjukgymnastens besök med att gå på.

Sedan är jag övertalad att inte köpa den tv möbeln jag ville ha utan att jag ska ha en tv som hänger på väggen istället.Den gamla tv möbeln så att säga får de nämligen bara plats en 37 tum i de hålet tvn skulle sitta i.Men lillebror tyckte de var dumt o köpa bara en 37 tum.Kan väl lite hålla med honom me fick tänka om med tv möbel bara men ska läggain en bild på det jag tänkt mig.Nästan dubbelt så dyrt men nästan snyggare,ja ni får avgöra:).

kram


Fina o mina:D

Mina fina stövlar:)

Bra dag:D

Hej hopp på er:D

Idag har jag vart på vc och kollat såret,såg bra ut så ska bara in på en snabb koll på måndag så se så allt går åt rätt håll så att säga:).

Sedan var vi ( jag o lasse) i skänninge o han hoppa in på öb medans jag satt kvar.Efter de drog vi till Mjölby o lasse fick sig en fin grå kostym o en tröja på Dressman:). Handlade lite mat med o sedan var vi så trötta så vi åkte hem:). Fick lite mat i magen och nu ligger jag i soffan och skriver här.Mona o Lars-erik kom nu så blir snart kaffe o något till.

Och jag har nu fått från Folksam med men de var inte katigt så ska ringa till hyresvärden imorgon o prata med dem. Sedan så har jag beställt ett par skit fina stövlar med från www.have2have.se om ni e nyfikna:). Ska lägga in en bild på dem med:).Riktigt nöjd med dem:D. Sedan beställde jag en klipp tid med och ville ha så nära jul som möjligt.Vet ni när jag fick tid???:P den 23 december kl 10:P Haha de e perfekt så e jag snygger till jul o nyår med:)

Nyår med då så kommer min käre bror o tjej riktigt roligt tycker jag faktiskt:D.Kommer bli så kul:D.

kramar på er alla


en dag i taget:)

ja jag tar en dag i taget:) får snart börja böja på benet:) jippi:D

Snart dags o köpa julkort o julklappar:D har en liten lista på allt som ska göras:)
ska bli roligt vill att de ska hoppa fram några veckor=) göra lussekatter knäck o lite annat
smått o gott:D

längtar:D


kramar

frosssa........

Ja antagligen för kan inte sluta frysa........försöker slappna av men de går inte för då sakar jag nästan mer.....vad kan man göra??? någon som har något tips????? tar emot allt......

ont.........

ja hur ett enkelt sår kan göra så ont de fattar jag bara inte....blä för detta.Vätskat sig ännu mer så blir vc i eftermiddag snälla cicci ställer upp o kör då ingen annan e hemma.....skit så ont svider sticker o käns mycket obehagligt.....kanske får pencelin mot skiten så de ska bli bra....mått illa som fan idag med på morgonen så jag läste en stund o vakna av dörrklockan men han inte upp o öppna men ville någon något så kommer de väl igen.Jennie ringde med o sa att hon kommer bort en sväng efter jobbet.

Om en timme ska ja till läkaren....håll tummarna nu.....kramar

Kan inte sova så blir ett litet inlägg här..............

hej på er alla

Jag går här i min egna lillavärld.Äter sover ser på tv o sitter med datorn i knät.Ja de e väl mina dagar de.Har sällkap av Lasse som tur e annars hade dagarna gått ganska sakta.Kommer ut lite nångång ibland.

 Fått tråkiga nyheter med nu två dagar i rad.Igår var en HEMSK dag, vakna på fel sida till o börja med.Sedan prata jag med sjukgymnasten och han sade det att jag MÅSTE ha benet sträckt HELA novembr ut.................japp sa jag......de kanske förstör hela min nyår. Jag var förstrd till max.Men mamma prata lite så de kanske inte e så illa som jag tror........vi får se. Hela dagen kändes förstörd........Sedan så var de ju ett vårdcentrals besök med inbokat idag och jag var ju inte direkt optimistisk inför det. Och hur rätt kan man få??? Väldigt rätt visade de sig.....i det nedre såret hade de bildats något som hon kallade svallkött lr svälkött minns inte riktigt. Och de hade blivit av att de hade tejpat o lagt om för tajt och att de växt för fort.De såg ut som man skärt i mitten o sedan vikt upp lite kött.Såg inte alls trevligt ut.Så hon tvättadde rent och satte en tejp över en del av såret och höll resten öppet så de kunde andas lite och släppa ut vätska om de fanns någon sådan under såret ( det fanns det har jag sett på kompresen).Och blir de inte bättre med detta så måste de bränna lite för att få de snyggt.Men hon var tveksam till att de skulle se bra ut i slut ändan ändå:/.Precis vad jag behövde höra kände jag....lr inte........De var denna dagen de och imorgon ska jag till sjukgymnasten se vad han säger.Jag ska fråga om nyår då med så fr vi se vad han har för plan för de hela.Har ont i magen för vad han har och säga:/. Så kan vara därför jag inte kan sova riktigt..........

Har heller inte fått mitt sjukintyg från läkaren......har gått två veckor nu med så nu måste jag ha de......


kramar om er alla

Farsdag idag:)

Hej på er alla glada:)

Jaha en vecka gått sedan sist. Så vad har hänt.Ja jag blev av med gipset i torsdags:D Hehe underbart!!! NU kan jag äntligen kllia ohhhh underbart:). Haha stollig jag vet. Sjukgymnasten som jag fick ortrosen av sade tre-fyra veckor till med rakt ben!! Gahhhhhh!!! hoppas inte de, ska prata med min egna braiga sjukgymnast:).För tror inte han kommer gå på hennes linje.Utan p min linje:D. Och blir de inte min linje så blir jag inte av med de till jul o de tror jag inte min sjukgymnast önskar mig.

Vad ha hänt mer då?? Inget alls har hänt.Bara knät då som bråkar lite grand med mig:(.

Farsdag idag:) så grattis alla pappor:D

kramar

halloween is over.......

och igår firade vi ut den:) de var riktigt roligt me massa folk håkan o jenny kom med vilket jag inte visste men de var riktigt roligt att de kom:) vilka mer jo annelie johan pontus o Jonna kom med vilket jag me tyckte var riktigt roligt:) emma o hennes kille micke jessie johanna ja sedan va vi inga mer men kul var de o de flesta var utklädda faktiskt:D Cicci var finast i alla fall med sin pirat kostym:) de e du o kapten morgan:D Ske se om jag kan få tag i några bilder o lägga upp så ni kan se hur fina vi var:).Och Cicci o hennes syster hade gjort de jätte fint med massa spindelväv o små spindlar o pumpa lyktor o ljus:) Var riktigt mysigt:)

De mesta gick vid tolv tiden o då vart de bara Cicci o jag kvar o vi satt o prata lite allvar ett tag.Och jag har fått mer insikt i hur hon tänker o känner o jag hoppas hon fått insikt i hur jag tänker o känner. Ska bli bättre på de vi prata om:). Kommer alltid vara din vänn glöm inte de.......

nu ska jag krypa ner i soffan o vila en stund:)

kramar

RSS 2.0