faaannnn

helvetes jävla skit e det......varför klä upp sig o lägga pengar på kläder o smink o dylikt??? känner mig som skit ändå.....värdelöst e det med alltihop........som i björn rosenströms låt.....vet du om att du e värdelös?? värdelös......

mmm ja ni

ibland undrar jag....


trött som attans e jag så ska nog snart sova.....januari snart förbi...går fort känner jag,blir nästan lite rädd ska jag erkänna

allt jag vill........

är att du ska gå fram till mig så som du gjorde o prata o sedan lägga händerna vid kinderna o se på mig med dessa ögon för att sedan böja dig fram o kyssa mig, hela världen stannade upp då du gjorde så.....även då vi skildes gjorde du precis så.......

2010 :)

Januari

Ja jag slapp min ortros till nyårsaftonen i alla fall som tillbringades med Johanna:), lillebror o Emelie o Ida o Anton hemma hos mig.Så januari började jag så smått kunna gå o träna lite mer ordentligt. Vilket var underbart skönt.Hände mer annars då? Jo jag var i Göteborg o firade kusinens 25 års dag :) Jisses vad kul de var. Helgen efter firades de i Västerås med släkten så vart mycket firandes då. Undrar vem som har de korten på oss alla kusiner som togs då?? Hände mer då, jo vi slogs ju mot ett par fina snö stormar med. Två år som singel med.

Februari

Fortsatte med träningen av knät.Men var på fest hos en och halkar på köksgolvet och vrider till knät.Aj helvete. Grät och hade sjukt ont. Ingen trodde på mig först men sedan börja folk inse att jag inte bara gjorde mig på. Lilla Johan var så snäll då, halvlåg i hans knä och han pratade med mig hela tiden. Fick någon o ringa ambulans. Johanna o Cicci var med mig oxå. Fick morfin då ambulans personalen kom. Som knappt hjälpte. Åkte till akuten och fick en dum jäkla läkare som sade men sluta gråta nu detta e inget o tjuta över.Typ. Cicci o Johanna var med mig dit med.Älskade vänner.Började jobba vid alla hjärtans dag. Och det gick ganska så bra.

Mars

Minns tusan inte vad jag gjorde ska jag ärligt säga:P.Jo efter o tjuvläst vad jag skrev så beställde jag visst min nya fina tele:D ( SOm jag för övrigt fortfarande har hel )

April

Ja denna månad blev visst lillebror ett år äldre och så köpte han sin fina lägenhet med:). Våren kom. Började med min cykelträning inför tjejvättern.MIn sjukgymnast tycker jag e tokig:).Sedan så var de ju hela episoden med bilen o min kamrem som jag trodde var bytt som sedan visade sig vara bytt fel så den gick av ( i mantorp).JAg minns fortf hur jäkla sur jag var. Men får in bilen på Meckonomen o de fixar till de som var fel ( kamremen o några små grejer). Klarade motorn vilket jag e sjukt lättad över än idag.Var underbart o få hem sin bil igen.Känns riktigt tomt då man inte har den hemma.

Maj

Ja fortsätter med jobb o med träningen och de rullar på ganska så bra :) Var oxå på komfirmation av min näst yngsta kusin Johan. Var riktigt trevliga dagar:). Träffar mina små kusiner alldeles för sällan tycker jag. Får gör något åt de under året. Drog även ut näst sista visdoms tanden.Aj aj :(. Gillar inte tandläkare.Får oxå väldigt trist nyheter på morsdag. Att kära Rose- Marie har gått bort. Usch så ont.Åt helvete för tidigt.Många som behövde ha henne kvar. Angelina o Michaela förlorade deras mamma o min mamma sin allra bästa vän. Var en väldigt jobbig tid. Du saknas oss så mycket.

Juni

Japp den 11 juni satte jag mig på cykeln o cyklade 10 mil. I motvind som ingen har vart med om innan.Och det är inte bara jag som gnäller utan det var hemstk.Man stod still i vissa lägen alltså. 16 18 sekundmeter blåste de. Fy fan men vet ni vad?? Jag tog mig runt på 5 timmar o 37 min :) 37 min för mycket men med den blåsten så e jag glad att jag kom i mål =). Fick en fin liten rosa cykel o blommor av mamma då jag kom i mål=) Fick sedan även massage.Aj den gjorde ondare än cyklingen.Var även i Karlskrona med Cicci o firade Emma. Hon fyllde 30. En kompis till Cicci från Usa. Var 80 tals tema:P Ja jisses vad vi såg ut, men vad kul vi hade. Men var sjukt trött med men så vart ju kl halv fem innan vi kom i säng med. Dansa o lekte lekar o åt god mat. Midsommar jobbade jag hela helgen.Jobbade gansak mycket rent allmänt. Firade oxå Ciccis syster Sofia som tog studenten.Ett stort tack att jag fick vara med:) . Sedan får jag inte glömma heller att Cicci vännen har hittat sin stora kärlek=). Underbart glad för din skull vännen:). Och Daniel är du inte snäll får du med mig o göra. Men de verkar du vara=)

Juli

Semester månad!!! Och smäll hett. Upp mot en 30 grader en tre veckor lr mer. UNderbart o bättre hade de varit om vädret hållit sig så under min semester med men de gjorde den ju inte.Men var sjukt skönt o vara ledig ändå.Bodde typ nere på Källarn hehe vill inte veta hur mycket jag lade där:). Fick mitt nya kylskåp med :D


Fick oxå upp kontakten med mina kära halvsyskon.Patrik,Susanne o Charlotte. Känns riktigt skönt o ha kontakt med dem igen.Då pappa skiter i oss så får vi se till att i alla fall vi ses.

Tror oxå det är i Juli jag får reda på att jag ska bli moster. Och lasse ska bli morfar. Och att två arbetskamrater oxå ska ha barn.Så glad för båda två att det äntligen gått bra:). ( Vet nu att jag e moster till en liten flicka som ska heta Ella.Underbar liten sak=). Arbetskamraten har jag inget hört om men vet att de kommer bli en pojk där=) Precis som jag sade från början:)
Augusti
Ja jag blev visst ett år äldre.Hade stort kallas hemma hos mamma.Bjöd på sallad o kyckling o massa annat. Roligast var nog att Patrik o Sandra ( syskon barn Susannes dotter) kom o firade mig=). HAde en riktigt bra dag med lite vänner o med familjen.Tack för en underbar dag. Dagen jag fyllde firades med vännerna.Och ja vi åt lunch på stan o de har någon sorts underhållning på stan o en som går runt o sjunger o så i mick. Mamma var på stan med.Ja hon går ju fram o berättar detta för tjejen med micken så ja hon går ju fram till mig o pratar. Och får även vadstena torg o sjunga för mig:) Pinsamt men ändå riktigt kul:D. Mår annars ganska dåligt under denna månad.Av många olika orsaker.

September


Ja ni september var en månad saker o ting bara flöt på.En vad jag trodde nära vänn gifte sig men var inte bjuden varken till möhippan lr bröllopet:( Svider lite än måste jag säga men tror hon äntligen funnit ro. Men så är det. Planera nya tattueringen:). Stress stress stress.Orsakade att jag nu går hos en beteendevetar.Men vet inte hur mycket de hjälper faktiskt.

Ocktober

Bilens månad:/ Fan illa var det.Fortfkörningsböter i nya jobbar bilarna.Som för övrig e underbara o köra=). Backade på en jobbarkamrats bil med.Inte mitt fel då en annan idiot framför mig började:(. Blir en tusing i självrisk så de får ju jag ta då den andra stack:(. Hade Halloween fest med som vart lyckad ( kom inte många men vi som var där hade desto roligare kan jag ju säga:).SKIT fina var vi o lokalen lika fin den:D. Första snön kom med:)

November
Johanna fyllde visst år:) Som vi firade med en sväng på Källarn o såg Travlin band:) Sjukt rolig kväll måste jag säga:) Kvällen natten ja de var helt underbart. Hände något jag aldrig skulle trott.Men så här i efterhand vet jag inte någonting:/. JAg tattuerade mig o den avrt inte riktigt som jag hade tänkt mig för hade blivit klottrigt me den. Så han gjorde annorlunda men hey jag e hel nöjd :) . JObbat en jäkla massor o massor med o göra på jobbet.Stress nivån e sjukt hög.

December
Fick väldigt trista nyheter på jobbet.En arbetskamrat har fått cancer.Allvarlig sådan:( Mycket konstig känsla.Var o högg min första gran med:D Gud vilken fin liten sak det vart:D. Pyntat hos mamma med o så klätt granen o haft de mysig.Gjort julgodis både hem o till jobbet vart mycket uppskattat:). Lillebror stack till thailand den jäkeln men de hade de nog bra:) Firade jul som vanligt hos mamma :) Var riktigt mysigt:) Bästa julklappen var nog min värmefilt:D UNderbara ting, behöver inte frysa i soffan längre=) Nyår kom o den firades med JOhanna o lillebror o några till.Slutade väldigt knepigt:P Haha:) Stackars cicci vännen fick jobba:(

De nya året hoppas jag för med sig en massa bra saker.Och att den e roligare än förra.Förra var ganska värdelöst.

 Året har ju börjat bra med två ny tillskott till världen.MIn styvsyster som fick sin lilla Ella o två arbetskamrater fick deras lilla son Isidor:)

Ska nu ta o sova faktiskt så jag orkar träna imorgon igen o jobba då.......


2011

Hoppas detta året har med sig lite roliga saker förra året var ganska så händelselöst måste jag erkänna......
mer än att man vart ett år äldre, Cicci hittade Daniel o att jag vart moster igen till lilla Ella :)


ganska trött på typ alting måste jag erkänna.....
kram på er

Äntligen=)

Ja nu äntligen så kan jag börja träna igen :D Jippi!!!!! för nu har den eländiga dumma envisa förkylningen gett med sig :D!!! Längtat så sjukt mycket.Har vänt på dygnet med så blir och vända tillbax det nu=) Känner mig som en elefant :/ men de ska de bli ändring på nu =)

kramar på er

Och om jag glömt berätta de så blev jag moster igen den 27 december till en liten flicka som ska heta Ella:) söt liten sak e det =)

RSS 2.0