mat träning o jobb

hej

här är min dag då=)

mat
Yohgurt o två leverpastejs mackor , ett päron, pasta pasta sås, två kiwis,
en ölkorv, två mackor o yoghurt o popcorn :) De e vad jag har ätit idag:P

Träningen då ja det blev tycklinge runt i alla fall:)

Sedan så har jag jobbat..........

bye bye

min dag

hej

idag så ska jag börja skriva om hur jag tränar o hur jag äter:) För o se vad som behövs ändras:)

Träningen idag var en timme lr mer på på gymmet. Cyklade en kvart o sedan en kvart på crosstrainern
blev ca 300 kalorier.Sedan körde jag armar o mage.Mage kör jag alltid men ja ja de ska stå med:).
Mat ja än så länge har det blivit två lingon grova med leverpastej på o en tallrik med yohgurt o
 bannan. Ett päron en kiwi.Sedan blev det pasta o pasta sås. Lite senare två lingon grova
 med leverpastej on lite naturell yohgurt.MIn mat för idag.

Så de var min lilla dagbok:)

Idag så har jag som sagt tränat o sedan var jag nere o solade en stund:gud så skönt det var:D Sedan
så cyklade jag hem o städade lite.Tog badrummet o så dammade jag av allt. Tog o gjorde rent brunnen
o usch så äckligt det är.Hade handskar på mig som tur var:) Sedan fick jag ett snabb besök av marcus o
gussie med.De skulle ut o gå o marcus hade ett brev som lustigt nog kommit till han. Gjorde efter de lite mat
pasta o pasta sås o de blev två matlådor.Gött slipper jag laga mat både imorgon o onsdag:P Efter de så åkte jag o kolla på Jennies lillebror som spelade match.De vann vilket gjorde att de vann serien:) Grattis grattis:)

Och nu sitter jag i soffan o ser på tv:)

kramar

om mig

hej

Nu  ska vi ta o skriva lite gojja igen då:)


Jag funderat lite under kvällen. O jag undrar de, varför är jag som jag är??

Jag önskar jag kunde vara mera tjejig helt enkelt. Fan kommer inte på ett bra sätt o förklara hur jag menar.
Men ska göra ett tappert försök.
Jag har inte massa krämer som ska vara bra för hyn. Jag målar inte naglarna eller bryr mig om de e fina ens. Försöker bry mig om vad jag tar på mig men så möter man en kompis lr så o helt plötsligt undrar man varför man ens lade ner tid på de man har på sig. Lr varför man ens sminkade sig.De ser ju ändå flammigt o dant ut.Ögonbrynen för stora.O de ser alltid så oklanderigt snygga ut Går jag ut ja de blir samma frisyr som alltid de blir samma smink som annars. Sanningen e att jag kan inte sminka mig, jo på ett enda sätt.Men aldrig så de passar för kanske en middag lr så.O många jag känner kan få de en annan aldrig kan få till får de till på kanske fem min  Jag har inga fina kläder för om man mot all förmodan skulle bli utbjuden nångång. Jag går i mina slitna gympaskor o jeans jämnt. Några kilon i övervikt. Sedan har har vi hur jag e tillsammans med andra människor. Jag e blyg tystlåten tråkig ointressant kommer aldrig med några vitsar lr e rolig.Ska alltid vara så jäkla ordentlig. Kan inte slappna av o bara ha kul.  Känns som alla varit med om de mesta o jag ingenting så vara med i diskusiioner är ju bara o glömma. För jag kan inget om varken de ena eller de andra. Vad har jag att komma med jämnfört med andra tjejer???? Jo inget.

Bistra sanningen....kommer nog snart på mer saker som gör att jag varje gång jag går ut känner mig som om jag lika gärna kunnat dra något gammalt över mig lr stannat kvar i sängen för jämnfört med alla ser man ut som ringaren i notredam.............

då var väntan över

jaha ni som känner mig väl vet om vad som skett de sista dagarna. Vi snackade nu inatt.O ja det e slut.
Om de ens var något äkta i från hans sida. Jag vet inte.Han sa det att de  han sagt till mig om sina känslor har varit sant.Men de räckte inte hela vägen. Så nu e man singel igen.......Vi skulle prata mer imorgon. Sade en del som jag inte kommer skriva om här.Som bara de närmaste kommer att få veta.Men ja fick svar på en del funderingar jag själv haft.

känner mig lite ledsen men de värsta har jag redan gått igenom. För jag har haft detta på känn hela veckan.....så hela förra helgen var jag ett vrak. Men de gör att jag nu kan känna mig lite ledsen bara.Inte bryta ihop. Vet nu att detta inte var meningen att fungera.
Så nu e de bara att gå vidare o se om man hittar någon som ja som vadå??? Jag vet inte.Som man kanske kan få lite värme närhet o kärlek ifrån lr något..............


Ligger o funderar

hej på er

Ligger här o funderar. Funderar varför en del saker egentligen händer.Händer de av en orsak lr varför???? Varför är ingenting lätt, varför ska man alltid få sådan här test?
Har som sagt var tänkt väldigt mycket denna vecka.På en massa saker. Men vet inte om jag kommit fram till något.......
Ja egentligen har jag väl de men inte insett det ännu.........Snurrigt de här blev,men mina tankar e sådana här. Skit

Nu ska vi se om jag orkar ta tag i mig själv o ta o plantera om mina stackars blommor.De håller på o dö av näringsbist:(
Jo inhandlade ju lite på ikea med igår:.

Vill heller inte åka o jobba:/. De e full snöstorm nästan ute, ser väldigt bött o kallt o jävligt ut.............

Kramar om er alla o hoppas att jag e ensam om o ha de så här struligt just nu

jobb jobb

hello:)

Nu sitter man här igen o undrar varför inte kl går lite fortare för. Långt tills man får gå hem.........
Var precis hos en så söt liten gumma.Hon gör det så kul o jobba.Hon kallar oss sina små änglar.Och att hon varje kväll får se ett snällt ansikte innan hon somnar. Blev lite gråtmild samtidigt.Så de blev att man blev lite tår ögd själv.Speciellt då man får höra sådan snälla o vänliga ord.

Har även suttit o kollat in lite på Ikea så jag ska nog ta o åka in på torsdag då lönen kommer o jag e ledig o handla lite saker. Mest till sovrummet faktiskt:) Lite hyllor prydnadskuddar lakan o sedan ska jag köpa ramar som Jennie tipsade mig om o de ska upp i vardagsrummet. Kanske en klocka till köket med om de inte blir för mycket annat inhandlat.O så klart se hur stor suman från F-kassan blir. Fick lön så de täckte räkningarna i alla fall o sedan får vi se vad som kommer från F.kassan.

Känner oxå för o tattuera mig igen.Lillebror hade i princip blivit klar med sin igår.Snackade med han tidigare ikväll. Han o emelie kanske kommer imorgon o käkar lite våfflor. E ju våffeldagen imorgon:). O våfflor e smaskigt:D.

Ska o träna me Jennie imorgon med. Måste måste sätta lite fart nu o gå ner lite i vikt.Detta e inte alls kul längre.Man känner sig som en sumobrottare. Hatar detta. Minst fem kilo ska bort. O nu e det inget fuskande längre utan nu jävlar ska de hända grejer. Mår psykiskt dåligt över detta.................

Nehä nu ska jag vara lite social med min arbets kamrater igen:)

Puss o kram på er


Jobbar

hej

Ja jag vet jag jobbar just nu men vi sitter bara på våra fina rumpor tills kl e en kvart i tio ändå.Så då kan jag passa på o skriva lite:) Måndag idag med då så jag har vart hos sjukgymnasten o sedan var jag nere o tränade en sväng. Ska ju bli snygg nu:)

Jag tänker oxå väldigt mycket på hur de ska komma o bli. Är ganska vilsen just nu i mina tankar men jag hoppas att jag snart kommit fram till någe, för detta tar livet av mig.

Helgen så var jag hos jennie o såg på tv o snackade lite gojja o söndagen så åkte jag o Cicci in till motala handlade mat o godis sedan blev det beck time:) Mycket trevligt:)

Kramar

vet inte vad som händer

Vet ingenting alls just nu.Mer än att jag e hemskt ledsen. O nej jag vill inte prata om de.Det hjälper liksom inte just nu.

Känner mig tom.............

Hur fort saker kan ändras

Ja ni det har jag varit med om den här helgen.............från o vara så glad o sprallig tills i detta nu inte sovit på en 40 timmar........gråtit en hel del. Har även fått höra en massa som jag inte vet vad jag ska tro på riktigt. Pratat en massa massa massa........tack till er två ni vet vilka ni är.

Men jag vet inte vad jag ska känna tänka lr någonting just nu......................................

En vecka som gått igen..........

HEj

Hu så tiden bara springer iväg nu för tiden. En vecka sedan jag skrev sist igen. Får bli bättre på o skriva här inne.Säger jag varje vecka jag märker att nu har de visst gått en vecka till. Så vad har jag gjort sedan sist.

Jag har börjat jobba igen.Vilket går ganska så bra.Är lite öm i knät bara så det kommer nog bara bli bättre o bättre ju mer muskler jag får på knät. O de ser jag ju till på sjukgymnastiken.Minskade ner till en gång i veckan nu sist jag var där för han tycker jag e så duktig:). Ska köra resten själv på gymmet.O då tänker jag så här då kommer jag ju ha en liten pusch till o köra resten med så det kommer bli kannon.Jag kommer äga beach 2009!!!!!!!!.Haha nja de får vi väl se men ska göra mitt bästa o komma iform tills dess:). Har precis nu vart o kört i en o halv timme där nere 230 kalorier brända:) Duktiga jag:D

Så vad händer ikväll??? Jo ikväll ska vi ( jag o nicklas) till mamma o lasse o ha det trevligt med go mat o kanske lite dricka o kort spel. Ska hämta han i mjölby senare:) Imorgon ska jag jennie med respektive göra något på kvällen. Blir kanske en fika hos Ann-Sofie med på dagen.

Annars så mår jag ganska så bra.Inget deppande nu på sista tiden. Vilket e skönt för ett tag mådde jag som sagt riktigt jäkla dåligt.Nästan ingen som va medveten om det men så e läget.

Ska även säga grattis till marcus som nu e S80 ägare, dock lite o göra me den men va fan blir ju snyggt då de blir färdigt:) O jag hoppas han tar de lugnt nu då han åker till Sälen med tjejen o ett par till idag. Så han inte kommer hem me brutet ben lr arm lr så. De hoppas jag för den delen att ingen av dem gör. Fan vill me åka skidor ju.Dumma knä......Men jag får ta o åka till nästa vinter i stället:D Nu håller inte knät till det.............

Nästa vecka e de jobb Måndag o tisdag sedan e jag ledig två dagar för att sedan jobba helgen:/

Nu ska ja in i duschen faktiskt o snygga till mig lite.Sitter fortf i träningskläderna:P

Kram på er alla o ha en kanon bra helg allesammans

Flyttat

hej på er alla:)

Har idag haft fullt upp med o hjälpa killen o flytta sina saker.Snacka om skit!!!!!! Ska aldrig mer ställa upp o flytta känns
de som just nu.E klippt slut o så e vi inte klara ens.Pust.Men imorgon e det bara o plocka ut lite saker o ta golven o torka ur några skåp i köket.Annars e allt färdigt:D. Ska sedan imorgon inte göra ett skapandes dugg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu orkar jag inte skriva mer:)

Puss o hej

Glad:)

hej o hå:)

Vad har hänt sedan sist jag skrev då???? Ja jag har ju skaffat mig en kille:D. En underbar kille som
tar mig för den jag är och får mig att må så himmla bra. Så glad o tillfreds har jag inte varit på länge.
Han spelar gitarr han lagar mat o ja han tycker ju om mig, vad mer kan man begära? :P

Var uppe i Kumla och hälsade på hans släkt i helgen. Gissa om jag var nervös.Men de hade jag inget för för hans
mamma o sambo var hur trevliga som helst.Träffade hans mormor med och de var en dam med ruter i kan jag säga. Träffade även hans moster o man. Några dagar innan vi åkte så träffa jag hans syster med sina tre småttingar. Så nu är det bara hans farmor kvar o träffa. Är så skönt att allt har gått så bra. Så jag ser fram emot o träffa dem igen:)

Sedan börjar ju även min sjukskrivning o ta slut. Hmmm känns sådär måste jag säga.Men ska samtidigt bli skönt o börja jobba o röra på sig lite mer igen. Enda nackdelen är att de kommer inte bli lika ofta ja o Nicklas ( killen) träffas. Han bor i LInköping nämligen. Men de kommer ordna till sig det med:)

Nu ligger jag o funderar på vilken kartong mina tre ljus grejer o sätta på väggen är o vart min vägg Ioor är. Inte hittat dem o nu vill jag verkligen få upp dem.

Aja ska pallra mig ner o leta nu:P

Kramar

Oj då....

Så dålig jag varit på o skriva sista veckan.Ja inget alls för o vara exakt.Tiden går så extremt fort så
jag hinner inte med.

Tänkte skriva lite om min helg.Jag har varit på kryssning pga att min morbror Kenneth fyllde 50 år:)
Lördagen började så här:
Gick upp vid halv tio o gjorde iordning mig för resan o så packade jag även de sista:).Mycket kläder blev det som fick följa med:P. Vid halv elva kom Eric som var våran chafför både till o från MJölby där vi gick på bussen..Väl på bussen
så korkades det upp lite cider som jag hade med mig.Så vi satt o drack o snackade ändå till Stockholm. Väl i Stockholm blev det kram kalas:).Träffa kusin vitamin o v har inte setts på länge så det var jätte kul.Vi delade även hytt:).
Middag på kvällen.Buffe o grejer mumms så gott de var, var riktigt hungrig. Kvällen fortsatte i alkoholens tecken.Fram tills en halv tre då jag gick o lade mig. Blev dock väkt vid en fem tiden av att telefonen ringde o sedan fick ett mess som gjorde mig grymt orolig.Blev inget mer sova den natten.Men jag e glad att personen hörde av sig.

Söndag morgon då.....

Min morbros 50 års dag. Vi gick o bankade på vid halv nio på morgonen då:P HAn sov gott då kan jag ju säga:). Han fick sin fin fina tiara o käpp me ringklocka ( något irriterande siganl efter 200 gången)  och sin present av oss.Fick en flyg tur över stockholm o så skulle han få spaka lite själv med:). Efter den uppvaktningen så gick vi alla o åt frukost.En del mindre bra:P Undra varför!!??:P .Efter frukosten så gjorde man sig lite snygg o så bar det iväg ut i Helsingfors.Dock inte allt för kul för det var ganska så kallt o inget öppet, var ju en söndag så inte så konstigt.Men vi hittade oss en pizzeria som var öppen så vi satte oss o tog öl o cider eller choklad för den som ville ha det. Vi yngre blev hungriga så vi drog till mcdonalds. Efter en snabb måltid så blev det prommenad tillbax till båten.JAg o Tina lade oss o sov i en två timmar ungefär.Var grymt skönt.

Då vi vaknade så duschade vi o gjorde oss fina för vi skulle äta födelsedags middag.Klänningen jag valde var ett sådär val.Blev ett konstaterande att jag måste nu verkligen ner lite i vikt.Smisk på¨fingrarna nu om jag inte pallrar mig ner till gymmet. Aja fina blev vi o middagen smakade underbart gott. Sällskapet var riktigt roligt vid vårat bord.Tina o Magnus ni kommer inte drunkna i fortsättningen för nu kan ni ju vara fiskar:P. Det hölls lite tal o så.KEnneth blev riktigt rörd över en del.Efter middagen så gick vi sex som var lite yngre o handlade lite cider o satte oss sedan o för festa i min o Tinas hytt. Droppade in lite mer folk allt efterssom, ljudvolymen steg i takt med att humöret bara bidde bättre. Tills vi blev ombedda av grannen att sänka oss lite för hon hade en liten baby o söva.Då bytte vi hytt o vi yngre hamnade då i Magnus o Emelies hytt. Vilket även min andra morbror Johnny joina oss. Satt där o snackade ett bra tag.Vid en tio drog vi bort mot baren. Där blev det ännu mer alkohol o bandet sjöng för Kenneth o vi skålade i champagne.Tycker inte om de men de e ju en speciell känsla av o stå med ett champagne glas i handen. Vi dansade en hel del.Fick upp både mamma o några till så det vart riktigt drag på dansgolvet:) Festade fram tills klockan var fyra lr något sådant tror jag.

Måndag morgon.
Huhu usch vad trött jag var då klockan ringde o vi skulle up o äta frukost. Lite seg men som skönt var inte bakis.MEn som sagt idag mådde en hel del inte speciellt bra:P Kan inte förstå värför de ska bli dåliga:P. Frukost o sedan packning o sedan blev det bussen hem igen från Stockholm. Sov nästan hela vägen. Mycket skönt men är sjukt trött:/
Så nu blir det en dusch o lite mat.Sedan får vi se:D

Jag o kusinen min pratade ganska mycket med om både ditt o datt o en del saker du sade Vännen värmde så himmla mycket. Ska även se om jag hittar en sådan där klänning åt dig med:) Hoppas vi ses snart igen nu.

Kramar om er alla

RSS 2.0