usch........

vill inte vara jag idag.........inte bakis....men fan alltså känner mig som en uppsvälld gris ungefär.....bara legat i soffan o sovit o sett på tv.....o ätit......fy på mig......


sjuk.....

ja sanningen......har så sjukt ont i halsen så fan alltså.....vatten gjorde ont i morse. Nu kan jag i alla fall dricka utan att man tror man ska dö. Ska försöka göra ugnspannkaka sedan. Snälla underbara Cicci e och köper mjölk åt mig :) O en burk soppa om de blir så att jag e hemma imorgon med. Vi får se hur de känns. Ser på Hockey med o nu då andra perioden börjat leder Färjestad med ett mål :)

kram på er

helgen då:)

haha ja sicken helg det blev :). Fredagen började med träning o lite handling. vid fem får jag ett medelande från en arbetskamrat om att hon mår lite dåligt o undrar om jag eventuelt kan jobba natt. Ja klart jag tackar ja fin fina pengar:). Så vid sex bestämms det att jag ska jobba fredag natten :). Men de e så jag hinner se bion klart.Jag Cicci o JOhanna o Helena kolla på Alice i Underlandet. Riktigt bra tycker jag faktiskt:). Även om jag inte är helt insatt i berättelsen. Men alla filmer min favvo e med e bra:).
Jobbar natten som går bra e ganska så seg men men de gick:) Kom hem till slut o fick sova o sov i alla fall till halv ett. Sedan ut på prommenad med Cicci som precis då fick reda på att hon var tvungen o jobba natten:(. Jätte glad för hennes skull att hon fick jobba men de innebar ju att hon inte kunde följa med ut. Och jag slapp jobba natten lördag söndag för de fanns en i vikarie banken som kunde o då går de före. Men jag gråter inte efterssom de vart en riktigt rolig o givande kväll i motala o Harrys i stället:D. Med Jessie o Johanna:). Träffade en tjej med som hade varit i thailand nyligen o ska ner dit o stanna ett tag.Under tiden som jag planerat o dra ner. Så vi skulle höras av framöver o prata lite:). Sedan träffa jag en annan jätte trevlig tjej. Satt o prata en stor del av kvällen. Så vi bytte nummer o ska försöka ses för en fika lr så någon dag framöver:). Gillar o träffa nya mäniskor:).
Söndagen vart slapp sov till två:P Sedan bidde de mat o poppcorn o soffan resten av kvällen :). Prata med mamma på fb med o de hade de varmt o gott:)

nu ska jag tao sova tror jag e trött trots att jag inte gjort ett skapandes dugg idag:P

jobba natt

hej hopp

Jaha då var de helg o man jobbar ....igen. Ja jag får skylla mig själv egentligen har ju tackat ja då jag kunde säga nej. Men sedan e det ju de att jag går in på kvall:P Vilket innebär dubbla lönen:D gött i löne kuväret sedan. Men jag hann gå på bio som planerat med min girls. Vi såg Alice i underlandet med underbara Johnny i rollen som hattmakaren:D. Var riktigt bra faktiskt:).
 Men sedan har jag problem. Kanske måste jobba imorgon med o det suger lite med tanke på att vi skulle ut imorgon. Så jag både hoppas o inte hoppas att hon e frisk imorgon. För e hon frisk så blir de partaj till max:D. Har ju bestämmt kläder redan till o med:P. Men e hon inte frisk så vetti fan hur jag skla göra. För tar jag det o jobbar blir det 20 timmar natt o kvall med då. Så ca 40 timmar normal taxerad lön. Skulle helst vilja veta de redan nu så man kan ställa in sig. Men hoppas hon skickar tidigt imorgon så jag får veta........Ska i alla fall hjälpa Cicci o färga håret imorgon då jag vaknar:)

Nu återstår problemet hur jag ska hålla mig vaken.Har varit uppe sedan halv nio i morse. Så ca 24 timmar vaket blir det nu. Har laddat lite med lite godis o massor frukt:).

puss o kram

det finns.....

just idagens läge tre grejer som gör att jag står ut med o vara själv. I ingen direkt ordning så är det mitt jobb min träning o mina underbara vänner. Hade jag inte dessa tre saker skulle jag gå under. Lås in mig o sätt på mig tvångströja lr något.

Jobbet håller mig ifrån ensamna kvällar. Träningen får dagarn att gå innan jobbet. Och mina kära vänner ja ni fyhller upp resten:D . Våra ute kvällar våra bakis bingolotto söndagar:P. Våra bio kvällar:) O alla skratt man alltid får med er:) . Allt prat om precis allt, ja de e ni som lyser upp mina lediga dagar:) Är oerhört tacksam för att jag har er som vänner:)


Idag harjag tränat o så prmmenerade jag o Cicci en sväng.Var riktigt skönt o få lite frisk luft. Sedan har jag sovit läst lagat mat o nu sett en film.Ska nog se en till:).

helgen blir det bio o lördag utgång:) Ser fram emot helgen:)

kramar

lördag igen

hello på er alla:)

Ett tag sedan nu igen som jag skev.....

Vad har hänt?? Jo jag jobbar o tränar för fullt....Känns som jag börjar komma igång ganska så bra. Jag tränar sex dagar i veckan. Blandat styrka o kondition. Känns underbart:D. Fast blir nog bara tjej vättern i sommar....fixar og inte halv vättern.

Har beställt ny mobil med:P Hihi den kommer de kort på då jag får den, vilket blir i nästa vecka någon gång:). Måste köpa nya linser med. De har nämligen tagit slut:/.


Måste till tyskland med. Handla lite:P. Det är en nödvändighet inför sommaren tror jag:D.

nehe kommer inte på mer o skriva o måste desutom åka till jobbet nu......

kram på er

life

ja jag funderar en del nu på kvällarna innan man ska sova. Har flera nätter haft svårt o somna för att jag ligger o tänker. På allt. Hur kommer livet bli?? träffa någon byta yrke flytta plugga ja frågorna e många o tiden bara springer iväg:(. Känner att jag börjar få smått panik på en del saker. Men vad ska jag göra??? Känner mig fullständigt handlingsförlamad........ja jag vet allt löser sig på något sätt. Men jag gillar o ha lite kontroll..............och det har jag inte........

kram

ahaja

då har det gått en helg till......sjukt fort har de gått......

fredagen så vakna jag i ottan o börja städa o greja var klar vi tolv tiden med allt. Var nere o tränade o handlade. På kvällen kom Cicci över o vi såg film o käkade hemmagjord pizza. Bra mycket godare än köpe måste jag erkänna:).

Lördagen: Träning o sedan vid tre åkte vi till Norrköping jag o Sofi. Till Sarah o Jonna som hade åkt in dagen innan. Vi gjorde oss iordning hos sarah för att sedan åka över till Jennie o Oscar o partaja lite.De bjöd på god bål:). Vi satt o prata o hade de skoj bland alla par. Ja tyvärr var det nästan bara par.....sedan skulle vi dra ut men det blev lite tokigt men till slut hamna vi på Otten. Stort dansgolv o en massa utläningar.Nej har inget emot dem men jag de var många om man säger som så. Drog hem ganska så snart. Somnade på två röda.

söndagen: vaknade till o från under hela morgonen o ja mådde inte så jätte bra.Jennie mådde kannon däremot, lyckos henne. Börja o städa o greja runt halv tolv. Oscar mådde heller inte bra så vi låg o såg på film. Men gjorde oss iordning o gick ner på stan. Men då lämnade Oscar oss o gick hem o lade sig. Medans jag o Jennie mötte upp Sarah Sofie o Jonna så vi gick runt o kolla lite.Handlade en grej hem o en sjal:). Sedan gick vi till ett ställe som hette Paus jätte foda sallader. Man fick välja själv vad man skulle ha på, super gott:). Efter ett tag drog vi hem o straxt efter de så blev de bilen hem. Väl hemma blev det soffan vilket jag fortf sitter i.Ska dock nu ta o sova:).

Har även haft en hel del problem med min tele i helgen:( . Så jag e nu verkligen tvungen o skaffa mig en ny. Har bara skjutit upp de men nu måste jag välja.

Fick även reda på då jag kom hem att lillebror o tjej nu beställt sin thailands resa:). Sjukt härligt ser hotellet ut att vara. De behöver en resa:). Sola bada o ha de underbart :). Blir ju sugen själv med. Men min resa e ju lite på is tror jag....men jag ska åka i januari nästa år bara så ni vet :)

Nu ska jag sova god natt allesammans

smidig.........

Smidig som en elefant i en glas affär:(. Fattar inte att jag alltid kan strula till det så......har nu fått en som betyder väldigt mycket för mig irriterad/besviken o det gillar jag inte alls. Allt på grund av att jag inte tänker efter före......men gjort e gjort o till nästa gång får jag handla annorlunda. Vill verligen inte sitta i denna sitsen igen:/. Sjukt dåligt samvete.........

Du är för värdefull för mig vännen.............vi har alltid så kul ihop o nu då vi blivit tre så:) Ja det är bäddat för en massa mer roliga sköna minnen :) Musketörena är oslagbara:)
puss o kram

RSS 2.0