skosula

ja så känner jag mig idag efter mitt gym pass. Är två gubbar som e där o tjatar o e lite små jobbiga lr den ena i alla fall. Och han fäller den kommentaren att hey du har lagt på dig lite lr har du fått barn?? inge fel med o få barn o va lite rund efteråt men har man inte fått barn o få den kommentaren?? ja då mår man som jag just nu.SKIT!!!!!! visst att man lagt på sig under sommaren men hey så mycket??? tryckte ned mig rätt så bra i alla fall. Så nu ligger jag i kvalet o inte äta alls lr frossa kopiöst. Kommer sluta på ett sätt....att jag slutar äta o tränar ännu mer.......bra nej men får man höra att amn ser ut som om man precis fått barn så....jag som kände att hey nu går de ju hur bra som helst.........

gahahahahahhahahhah

Ja ibland vill jag bara skrika rakt ut ibland vill jag dra täcket över huvudet o stanna där......
Haft svårt o sova på sista tiden, ligger o vänder o vrider på mig o funderar lr bara ligger o tittar ut mot tomma intet.....vet inget kan inget .................känner mig bara så tom så tom........ihålig.......inne i en svacka nu så kommer nog mer dravvel.......men hey tvingar ingen o läsa


två dagar sedan e det helg=) då ska jag hälsa på den välbekanta o välkommande dimman........

förstår inte

hur alla kan se så bra ut nästan alltid????
vill oxå kunna de, men e ju knappt man kan de då man ska gå ut så ja lönlöst o ens försöka.............
en del verkar kunna de sedan de e små. De mesta ser bra ut vad de än tar på sig lr sminkar sig lr ja vad fan som helst.......lite bitter jajjemen..............

saknar o ha någon som kommer då man vaknat o håller om en o viskar att man e de finaste som finns lr bara håller om mig

over and out

födelsedag :)

japp då har jag visst fyllt 25 :) o de känns inte speciellt annorlunda faktiskt:)
hade två underbara dagar med familj o vänner:) mamma lyckades oxå med en grej:)
HAr något som heter kräftival här i stan o de skulle vara där nere o ta emot något för partit lr
hur de var o jag skulle ned med min kusin hennes pappa o sedanen kompis till min kusin. Detta e alltså själva dagen jag fyller. Så har de en tjej som går runt o sjunger med publiken. Ja den går mamma fram till o säger att jag fyller o sedan går den här tjejen fram till mig o drar ut mig en bit medans hon pratar o låte mig prata. Sedan ska de sjungas :P Hon vill attjag ska sjunga men nje gillar inte de så vart några rader sedan fick hon sin mick men fortsatte sjunga. Hehe för alla som var vid rådhustorget o en del sjöng med oxå:) Lite små roligt men extremt pinsamt då jag inte e van o stå i centrum:) Mamma kan då komma på allt o nej du behöver inte ha dåligt samvete för jag tycker ju7 de e ganska så kul :)

Har nu dock legat sjuk ett par dagar men börjar piggna till nu. Men kom som på beställning då lördagen i stockholm o sonispher var blöt blöt o ganska så kall hela dagen. De band jag såg var dock riktigt bra:) Lite trist att man missa mötley bara de hade jag velat sett men behövde den stunden o värma mig lite på.

Nu har jag som sagt legat hemma två dagar hostig o allmänt dålig. Men har även funderat en del.Som vanligt jag vet..........men ja som vanligt har jag inte kommit fram till något heller utan allt e bara mer snurrigt än det brukar vara.

nu ska jag fortsätta läsa i min Diana Gabaldon bok som jag hämta ut idag :) ska läsa den snabbt mamma så du snart får den :)

puss o kram

hmmm

hmmm ja just det......två plus två plus en e inte jämnt tal...........fundera på den ni.....


Hade en jätte bra helg i stockholm men den var så så så sjukt blöt :P Inte alkohol tyvärr utan uppifrån o från sidan o under ifrån.......men i det stora hela bra helg =) Körde lite fel men va fan det är stockholm vi pratar om här nu :P Stor stad :D

Första jobb dagen över med o ja hade ingen som helst lust o gå dit...fy o blä...men ja jag överlevde kvällen så jag komemr nog in i det snart.....

puss o kram

SONISPHER !!!!!!!!!!!!!!

Japp nu drar jag mot stockholm o partajar lite gran o ser på bland annat Iron maiden mötley crue alice cooper :D gött e ordet:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

fortf semester :D

Huja de känns på levern o i plånboken :D hehe men va fan de e semester :D haft de bra hitills, inget kannon väder men nöjd ändå=)

sitter nu efter en kväll på de där Källarn vet inte va de kan vara :P haft en trevlig kväll ihop med johanna o sedan oxå jonna o sofie :) pinsamheter ja på hör nivå:. Men men bjuder på det :)

Kan inte sova då många elaka gubbar hoppar runt där inne :/ fattar inte varför de inte håller klaffen för?? vill ju inte ha dem där.....men ändå sitter de där o gapar o hojtar en massa saker, som får mig att må så dåligt:(.

Imorgon är de Skänningemarken med Cicci o hennes två systrar ska bli trevligt o kolla runt lite:) O helgen blir i storstaden stockholm för att bli döv :P Kul ska de bli :)


kram

RSS 2.0