handlat:D

JA de har jag gjort:D en hel massa  hel nöjd är jag :D mattor o ljus o annat smått o gott:D Och allt ihop är inhandlat med käraste Johanna:) Haft en toppen dag idag i linköping o kvällen avslutas med en sväng på stan=) Hörnet o Källarn troligtvis:D Jag gillar detta :).

Enda nackdelen är: KAN HAN INTE SVARA!!!!!!!! sug på den ni......

kramar om


hihi :D

Har haft en sjuhelsike bra helg med slappt i soffan o party med Johanna ( den kvällen kommer jag mer till) o så Harry Potter med mamma o styvfar:) O så middag hos mamma både lördag söndag=)

Lördagen då:) Vi satt hos JOhanna o snackade skit o hade de gott sedan vart de Källarn o Travlin Band o jäklar vad vi röjde.Så himmla rolig kväll:D Kommer inte glömma den på hur länge som helst:D Av många orsaker:) Hamnade på efterfest med o var hemma runt fem :D O mådde inte särskilt bra på söndagen men kunde mått fan så mycket sämre=) O som sagt underbar helg:D

sitter nu o fryser i soffan med en kopp te i handen o kollar csi :)

kramar på er alla


snart jul ju =)

hej

ja de där mötet jag var på lr vad man ska kalla det gick bra.Tror jag :) Fick lite o fundera på.

Hänt sedan sist då?? JO jag har tattuerat mig:D skit snyggt vart det men inte som jag hade tänkt mig utan bättre=) Så ska in i december o fylla i det sista. Ska lägga upp bild senare då de e klart=)

Kärleken ja där har jag konstaterat att den kommer inte springa på mig. Men ja jag gör inte så mycket heller för att det ska hända något heller.Vadstena o Motala e bra tomt har jag konstaterat. Så måste utanför dessa städer för o hitta någon. O när ska man få tid till detta??? Kanske dra till lkpg o gå ut lr bara åka nånstans o ta in på hotell. Vi får se.

Är allmänt less på allt. Jobbar bara i princip o helgen som va eller veckan var helt galet jobbig. Behöver komma här ifrån snart. Därav hotellet i de andra jag skrev.Bara komma bort inte tänka.Kanske ta in på spa lr något. Måste komma ifrån snart annars blir jag tokig.

Sedan min älskade resa till thailand.Kommer nog inte i väg.........Cicci åker nu på onsdag, lyckost henne:) Hoppas hon får de kannon bra:). Lillebror åker i december o mamma o lasse i februari/mars.Men jag får snällt stanna hemma.......är glad för alla de e så värda det o få komma iväg. Men e ganska bitter av att jag inte kommer komma någonstans som de ser ut nu. Suck.

Är allmänt gnällig med.

Vår halloween fest blev lyckad men aningens dyr måste jag erkänna. Men sak samma vi hade roligt vi som var där och jag såg ut som faan:D.

Beställt lite kläder med som snart kommer, en nyårs klänning:) Så kommer vara så fin då:)

Ska nu lägga mig i soffan en stund till:)

Träningen går bra o de gillar jag så där kommer jag fortsätta lika hårt o bestämmt sominnan.Fuskat o ätit lite choklad dock. Men unnar mig de nu i stresiga tider.


kram


RSS 2.0