hej

ska nu börja skriva dagbok istället för o skriva massa saker här inne........men ska  försöka skriva lite smått o gott här inne ändå men ja dagboken får de mesta:)

deprimerad?? dåligt mår jag i alla fall

usch vad jag inte mår bra...........kommer ta en paus med skrivandet.Kommer bara skriva massa dumt annars......

hemma

hej på er alla

Då var man hemma efter en helg på ljusterö.Har varit skönt o komma ifrån stan o slippa tänka så mycket. Har haft de trevligt med Ciccis släkt.Vart lite kallt under kvällarna men igår ( söndag) var det riktgit skönt låg o solade till o med.Åkte inte hem förens på kvällen.Var hemma runt ett tiden.Har ätit mycket gott hela helgen:)

Hade en känsla med då jag åkte hem.Ville inte hem.Ville inte hem o tänka.Vaknade i morse med samma känsla ville inte gå upp vill inget alls. Bara vända på mig o krypa ner igen. Inte gå upp alls. Helt slut hela jag........

fest o glatt o skoj......

......ja visst för dem som har de unnar jag verkligen dem det. Men jag går fortf i ovishetens land.Jag vet inget alls.Jo en sak vet jag att du hela tiden finns med mig i mitt hjärta och mitt sinne. Vet inte vad jag ska göra för att få dig därifrån.Du vill liksom inte lämna mig ifred.Allt jag vill är att få prata med dig fem min de e allt jag begär. Sedan kan jag kanske släppa dig och låta dig vara ifred. Men som läget är nu funkar inte det riktigt.

Sådär var tvungen o skriva av mig lite.Vet inte vart jag ska ta vägen med alla mina tankar och känslor.

Ska nu ta o packa för jag o Cicci vännen ska åka till Ljusterö och fira midsommar:)

kramar

Jävla tvättmaskiner!!!!!!!!

Skulle då tvätta idag bädda rent o så med.Tar fram lakanet jag ska bädda med vilket e rent.( såklart) Men de e visst inte rent utan små små prickar som man har stänkt någon saft över halva lakanet. Fan tänkte jag undra va de e men de vill ju inte jag sova på i alla fall. Slänger de i tvätten.Så går jag ner o hänger de två maskiner jag har tvättat ( inklusive det gammla lakanet då) och ser då jag hänger upp de att de ser EXAKT likadant ut som de andra!!!!!!!!!!! Alltså måste de vara någon skit i tvättmaskinen som gör dem prickiga.MEn de lustiga e att jag ser inget på något annat bara dessa två lakan.Så nu har jag läst mig till att två påsar citronsyra i tvättmedelsfacket ska göra dem rena o sedan köra på 60 lr 90 grader. Så jag ska handla citronsyra sedan idag o köra de där då jag kommer hem efter jobbet.......

KRam

Har förövrigt städat idag med:)

Grattis Marcus=)

Ja må han leva ja må han leva uti hundrade år  tralallalalalal:D
Grattis på födelsedagen!!!!! NU närmar sig 30:D

kram kram

vill ha komentarer

hej
vill ha lite kommentarer på det jag skriver.Vill ni inte säga vilka ni e så behöver ni inte bara man får lite respons:)

kramar

söndag........

hej på er igen....

Nu ligger jag här i soffan o funderar IGEN blir någon förvånad?? nej jag skulle inte tro det.............är lite bakis med................Allt man tittade på igår jämnförde jag med dig och det fanns ingen som ens kom i närheten. Hade det jätte kul men då man såg små ömhetsbevis oavsett om de bara var för kvällen eller ej de vet man ju inte så tänkte jag på dig.Hur du kom fram bakom mig lade armarna om mig o pussade mig i nacken. Lr bara stod o höll om mig. Då gör det ont i hela mig.Saknar dig.Men det erkänner jag aldrig för dig.Kommer nog inte ens se dig igen............

Känner ni igen er???

Midsommar då ja då ska jag till stockholm med cicci.Till hennes familjs sommarstuga på ljusterö:)
Det kommer nog bli roligt:). kanske kanske med får tillfälle o träffa dig...........ahhh det återstår o se en helg i skärgården gör mig bara gott tror jag:)

Ha de var allt för mig..........ska snart cykla ( ja bilen får stå idag) hem till mamma o äta chili corn carne mumms:D

lördag.........

Jag vet att jag inte borde skriva nu egentligen men de gör jag ändå till allas glädje lr icke glädje eller vad det heter.
Sitter o dricker lite inför kvällen på harrys med cicci ikväll........

Och jag funderar varför ska allt gå så jäkla dåligt för?? Inget går som man själv vill....speciellt inte med kärlekslivet......botten kan man lugnt säga. Har man väl hittat en ja ta me fan så är det alltid något som ska vara fel på personen lr e allt bra ja då e det något annat som gör att de går åt helvete.....varför kan man bara inte få vara lycklig????

Så av olika anledningar så tänker jag bli så jäkla full som jag bara kan ikväll o jag e på god väg.........

kram

Fredag= Vätternrundan

hej på er

Ha ledig helg då o vad gör det då???? Spö regnar!!!!!!!
Jäkla skit väder är vad det är:( Så idag har jag bara tagit det lugnt. Var och solade en sväng lämnade kläder till myrorna o sedan åkte jag hem igen o lade mig i soffan.Somna visst med ops:D. Sov kanske en timme eller så sedan kolla jag på tv och snackade med lite folk över msn och i telefon. Vid fyra bestämmde jag mig att ta o duscha.Blev en lång härlig dusch.Och nu sitter jag med en cider i handen och skriver lite här inne. Vet inte vad jag ska skriva riktigt.Ikväll kommer mamma på besök o då blir de go mat o dricka o lite prat:). O kolla på de som cyklar men de blir o kolla på innifrån med tanke på vädret:/

kramar

bara en dag kvar sedan helg

Japp stämmer:) jobbar bara imorgon sedan tar jag helg.O vad gött de ska bli:)
Massor med skoj förhoppningsvis till helgen:) Med vätternrundan med mera.

Inte så fruktansvärt långt till semestern heller:D Men jag hoppas på lite bättre väder än så här då jag har semester......Usch för o ha sådant väder som de e nu.Ska ju komma tillbax som en pepparkaka hade jag tänkt:D

Nehe nu blir de och jobba lite till innan man får åka hem.Ska sola med innan jag åker hem.

kramar på er

Fullmåne

go kväll på er alla

Idag har jag varit ledig o hade först tänkt o inte göra ett smack.Men ändå var jag så rastlös. Ville göra något.Så jag skrev på fb o undrade om någon hade något förslag.Och ja mamma kom med förslaget att jag skulle baka bullar.Sagt o gjort
jag gick min runda o gjorde mina situps o sedan åkte jag hem till mamma o bakade.Blev sådana där mockaruter med utöver de ca 120 bullarna. Blev bjuden på mat med spagetti o köttfärsås blev det.Gott var det.

Efter maten åkte jag till jennie för hon skulle hjälpa mig med p sprutan som jag hämta på apoteket innan jag åkte o bakade. Fick se hennes fin fina ring med:). O hälsa på lille gubben med ( Hero hennes hund alltså). Sedan åkte jag hem o däckade i soffan.Sov nog en time nästan och gud så gött det var:D. Sedan blev det lite snack med kusin vitamin som nu är kär.Så härligt ,e så glad för hennes skull.

Gick o lade mig vid en halv tolv o låg o läste en timme drygt.Läste ut boken:P. Åsa Larsson Svart stig heter boken jag nu läst.Den var ganska så bra faktiskt.Har fastnat för de svenska författarna nu ett tag. De är riktigt bra faktistk. Så den rekomenderar jag att ni ska läsa.

Skulle sedan försöka sova.Ja lättare sagt än gjort.Låg o vände o vred på mig försökte hitta ro till o sova men de gick inte.Gick upp o gick en runda i lägenheten.Tittade då ut o hittade anledningen till att jag inte kan sova.Fullmåne inatt. Suck tänkte jag o hämtade datorn.Sitter nu i sängen o skriver lite här klockan e 00.42.Klockan imorgonbitti står på halv tio.Se om jag kan komma iväg på en cykel tur imorgon lr om de blir promenad imorgon med.Annars är det jobb som gäller tis ons tors sedan fredag e det städning o fixning här i lägenheten sedan mys på min balkong med go mat o dryck:). Titta på cyklisterna med ska de göras.Eftersom de är vätternrundan till helgen.

Nehä ska spela lite tetris nu o se om jag blir nå tröttare:) Hoppas det....

Natti natt på er

fan fan säger jag

Inte nu!!!! Jag har inte tid med den nu!!!!!!!!!
Jag ska inte ens ha den jäkla skit:(
de e de där vi tjejer får en gång i månaden vilket jag inte egentligen ska
få p grund av p spruta men har nu kommit ändå:/ fan så irriterande!!!!!!!!!!!!!!

förvirrad

Japp idag vet jag inget igen
Ne skojja vet massor:P

Har lite ont i ryggen o de troligtvis efter situpsen igår:/ Lite
för hårt underlag skulle jag tro......men jag körde Tycklinge o situps idag med.
Måste ju hålla igång vädret till trots:) Regn alltså:( Åska på ingång med:D Mysigt:)

Får min kamrem bytt imorgon med o sedan en snabbkoll på lite andra små grejer:)
Snälla grannar amn har:)

Nu ska jag ta lite rast o äta något:)

kram

Grillning o Harrys o Mors dag:)

Hej:)

Jaha så här har min helg vart:)
Grillade med massa vänner nere i hamnparken o drack gott på fredagen:)

Lördagen vart de solning hos mamma o mat:P. Blivit mycket ätande där nu men men
jag klagar inte: Då slipper ju jag laga mat:P.Kväleln blev det Harrys med Cicci o Dessan:) Var riktigt skoj:D
Snacka lite med min granne med högst upp o han ska fixa min kamrem o kolla över bilen lite:) Behövs.Plinga på idag o sa att onsdag har han tid:) Så jag ska in te motala på onsdag morgon o hämta kamremmen hos mekonomen. Så får ajg den byt under onsdagen:D. Kosta 1000 sedan skulle han ha en 12 hundra för jobbet.Tycker jag e skapligt:)

Söndagen ja då blev de upp till mamma o fira henne för de var ju Mors dag:) Hon fick massage av mig o lillebror:) Altlså nere på Studio fem:D Solade o åt mycket gott hela dagen.Sedan cyklade jag hem.Som jag förövrigt hade gjort iordning då under dagen. Duktiga jag. Duschade o planterade blommor som jag fått emd av mamma.Se om den tar sig:) Efter de blev de slöande i soffan tills jag palla mig i säng.

Måndag: Ja jag konstaterade att nu får ajg ta tag i min träning efter ett ofriviligt uppehåll.Så jag var ute o gick Tycklinge runt med mina stavar:) O gjorde situps då jag kom hem.Sedan var de bara o åka o jobba:). Kändes så där men nu får amn snart gå hem så de har gått riktigt fort tycker jag ändå:)

Imorgon tänkte jag ta mig en lång cykel tur:) Se hur det går:P Inte cyklat klångt på ett bra jäkla tag. Men men de går nog har envishet så de räcker för två:D

Mors på er alla nu ska jag fortsätta jobba:)

Kramar er alla

ps I miss you ds

RSS 2.0