stress

hello alla glada =)

Ja jag fick bekräftat de jag kännt länge idag. Att jag stressar för mycket att jag inte mår bra. Var en arbetskamrat som sade de till mig. O jag är seriöst orolig över detta. Vet inte hur jag ska kunna ändra det??? Vill inte att arbetskamraterna ska behöva lida lr att jag missar saker inne hos pensionärerna. Inge bra alls detta. Måste verkligen skärpa mig o försöka slappna av o stressa ned.

Men tänkte skriva ned lite saker som jag stressar upp mig för lr vad man ska säga.Utan rangordning, bara skriver vad jag kommer på.

Mobipen de nya mätar systemet på jobbet
Viva nytt datasystem på jobbet
Kommer tattueringen bli bra???
KOmmer jag hitta någon som följer med till thailand?
Kommer jag någonsin kunna gå i en trappa lr på halt underlag utan att vara orolig för mina knän?
Kommer jag bli tvungen o operera mina knän igen??
Kommer jag någonsin hitta någon?
Gör all min träning någon nytta?  
Kommer jag någonsin vara nöjd med den jag är?
Sedan alla vardagliga saker som att jag måste tvätta städa handla o rensa o se till att bilen får service mmm


Lite av de saker jag tänker på just nu...........


Jobbet denna vecka har gått bra annars :) nu är det helg.

Imorgon ska jag träna lite o sedan hörnet med de bästa o äta lite mat=) Lördag blir de o gå uppp tidigt ( ca fem lr så) för o åka till Ullared med Johanna Cicci o Camilla :) kommer bli en bra dag tror jag =) Vet på ett ungefär vad jag ska handla så kommer inte bli dyrt=)

Nu ligger jag med en kall cider brevid mig o de känns ganska så bra, lite trött e jag allt men men kl e ganska mycket så.

natti


bröllop

hej på er:)

Ja de är inte jag som ska gifta mig utan en vänn. Eller ja. Inte bjuden på varken möhippa lr bröllop så känns lite små surt. Trodde vi var ganska så bra vänner. Visst har pratat mindre nu sista tiden. Men ändå. Känns lite trist i alla fall kan jag lova.


vad har jag gjort sedan sist då??? Jobbat och tränat o vart med underbara vännerna mina:).
De gammla vanliga alltså. Planerar ju min nya tattuerng med o jag tror de kommer bli så bra:D. Skulle lämna in blder igår men fick på något sätt inte över dem till usb minnet så får göra ett nytt försök på måndag :)

Sedan e ju min styvsyster med barn oxå. Och en arbetskamrat. De ska ha på samma dag så :) Nu följer jag arbetskamraten noga för hon e ju i samma som min styvsyster :) O henne träffar jag inte så ofta som arbetskamraten. Ska bli så kul:D Gläds åt dem båda två:D

Har vaknat med huvudvärk ett par dagar med:/ Vet inte vad de beror på riktigt :/ . Grymt trött om dagarna med så ska köpa typ Berocca lr så=).

Denna vecka jobbar jag sex dagar o ja de känns kan jag lova.....har nu tre dagar kvar....hmm trött redan dag som sagt undra då hur jag e på söndag......vi ska börja med något nytt system med nu i oktober o är lite små nervös för det kan jag lova. En penna helt enkelt med olika finneser o grejer i. Som man ska dra på en streck kod. Ska även kunna skriva o sedan förs de in på pennan och sedan till en dator. Invecklat värre de där:/. Får även nya fina bilar i nästa vecka:D Det är desto roligare kan man ju säga:)

Händer mer?? JO vi ska ju ha maskerad o vi fick hyra scoutgården:D Utmärkt :D SKa bli grymmt kul o sedan planerar vi ett No more Nuts party:D O Ullaredsresa :P så lite skoj på g nu :D

Kärleken lägger jag på is......idioter hela bunten........

Var dock på Harrys i hmm lördags o de var en som jag inte trodde skulle säga vissa saker men som han ändå sade.Lite små skoj kan jag lova=). Haha:D

Ne nu ska jag ta o prommenera lite innan jobbet :) Röra på fläsket lite grand:)

puss o kram


mmm jaha

ja fredagen paserade o kvällen passerade sittandes i soffan.....men det var skönt för hade skalle värk så kröp till säng vid elva redan. Somna direkt o sov till elva.....

lördagen ja allt var bra tills jag förstod att de jag trott inte var som jag trodde. Alltså att jag o johanna skulle inta harrys.....inte hennes fel alls, jag som missförstod det hela. Så nu sitter jag här o har troligtvis en kväll i soffan o se fram emot ikväll med......känns sådär, men har helt o hållet mig själv o skylla på.

så see u



ja då sitter jag här igen o känner att man e lite små onykter o tårarna som rinner ned för mina kinder....varför?? ja de vet jag knappt själv, huvud orsaken e ensamhet................ni som känner mig vet hur jag mår o känner mig i vissa tilfällen....nu på sista tiden har de vart mer än vanligt.......ni som har någon som ni älskar o den älskar dig, var rädd om det o vårda det för ensam e inge kul o vara

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

frustrerad lite ledsen o otroligt naiv o dum................ger upp skiter i det................


har heller inte kunnat träna på en vecka igen...............hatar hatar detta...........


gud vilket posetivt o glatt inlägg...........

skiter du i mig skiter jag i dig

Japp så är det helt enkelt. Skiter folk i mig skiter jag i dem.



E annars precis genom förkyld........


RSS 2.0